Можливе загострення? Знаємо, що робити

Роман Донік

У відповідь на обстріл мирного села Грантіне ЗСУ застосували «Байрактар» в ударному “виконанні”. Найманці влаштували істерику та показові (неприцільні) обстріли позицій та населених пунктів. У відповідь Холодноярці знищили дві бехи та рознесли укріпрайон.

Після цього російські пропагандисти та їх найманці запустили фейк про переміщення російської бронетехніки до кордонів. Хоча там добрі 400 км. У відповідь з’явилася інформація, що «Джавеліни» переміщують із місць зберігання, поближче до тих, хто на бойовому чергуванні на фронті.

Росія тупає ногами та веде боротьбу з мандаринами, а США заводить в Чорне море есмінець USS Porter, другий командний корабель Mount Whitney та військовий паливно-наливний John Lenthall. Крім цього, підсилює в Європі присутність ВПС ескадрильєю F-15E.

А ми з вами робимо те, що робили всі ці сім з лишнім років. Підсилюємо своєю допомогою ЗСУ. Можливе загострення? Знаємо, що робити.

Веземо те, що може знадобитися під час загострення. Те, що військовики вважають потрібним. Від джутових мішків, які можуть знадобитися для обладнання нових позицій, а можуть, не знадобитися. До м’яких санітарних нош, які також можуть стати в потребі. Але дай Бог, щоб не згодилися. Деякі речі не возили в 15-16 роках. Але досвід вояків вже чітко формує заявки. Від запасу на термобілизну до ліків і ліхтарів.

Деякі речі не тому, що нема, а тому, що оперативно не вийде отримати. А при любому загостренні завжди щось руйнується, горить та виходить із ладу. І люди по кілька днів живуть без тепла та вогню. А завдяки вам Холодноярці готові до будь-якого розвитку подій.

Дякуємо всім, хто не втомився та допомагає збройникам робити 200.
Дякуємо всім, хто допомагає.

4731 2196 1942 3175
5168 7573 4764 2680
Роман Донік

Автор