Кількість перевірок суб’єктів господарювання зросте в наступному році у сім разів

За даними ЗМІ, на Інспекційному порталі оприлюднено проект плану комплексних перевірок суб’єктів господарювання на 2022 рік. Проектом заплановано здійснення 29 916 комплексних перевірок юридичних та фізичних осіб-підприємців. Це на 25 030 більше ніж було у плані на 2021 рік.

Країна, яка не цінує бізнес, особливо малий і середній, приречена. Схоже, «слуги» Зеленського намагаються знищити малий та середній бізнес як клас.

На жаль, до влади прийшли «нові обличчя» від «слуг», але із старим совковим мисленням, де бізнес розглядається як щось негативне, протизаконне, і який має за все платити.

Представники влади не розуміють цінність малого та середнього бізнесу, коли активні люди, не чекаючи допомоги від влади, самі собі знайшли зайнятість, створюють робочі місця і сплачують податки.

«Слуги» Зеленського вже не знають, яким чином залізти в кишені до кожного підприємця і до кожного громадянина, аби витягнути від них що-небудь в бюджет, який вже потім можна спокійно розкрадати і робити з цього піар на «Великому будівництві» і тому подібних піар-проектах.

Влада має пам’ятати, що не має грошей держави, а є гроші платників податків: школи і дороги будуються і ремонтуються за наші з вами кошти, а не за кошти держави.

Збільшуючи кількість перевірок бізнесу у наступному році, влада по суті збільшує тиск на бізнес, стимулює корупційні дії з боку контролюючих та перевіряючих органів.

Джерело

Автор