Ніяких олігархів немає, є мафія

Джон Сміт

Я вже казав: в країні немає ніяких олігархів. Є бізнес, тупінькі власники якого чесно платять податки і бажають бути внє палітікі, не фінансують державницькі партії, а потім підпадають під наїзди мусорів і кримінала. І є власне кримінал, який краде 200 мільярдів з ПриватБанку і тікає з ними в Ізраїль.

Якщо ти організував піраміду, то ти бандит, а якщо ні – підприємець. Ось і все. Ніяких олігархів немає, є мафія.
Ось що нас цікавить.

Тому справжній “закон проти олігархів” – це нормальний кримінальний кодекс. Причому не портновський, який зараз, а такий, що дозволяє саджати багатих злочинців.

Якби Зеленський хотів “побороти олігархів” (ми вже домовилися: мафіозні клани), то прийняв би аналог закону RICO в США, який дозволяє заганяти кримінальні клани в клітку цілими натовпами. Але оскільки Зеленський є частиною кримінальної Сім’ї всіх цих коломойських, гєллєрів, баумів, він це не робить, а займається зовсім іншим.

І ось тут вас здивувало зізнання Шефіра, що перший помічник Президента зайнятий зйомками Кварталу, але насправді він навдивовижу чесно все сказав. Вони з Зеленським знімають Квартал. Все, що зараз відбувається в країні, – великі зйомки контенту від банди. Доки пахани списують собі і своїм облгазам через Верховну Раду боргів на 100 мільярдів гривень, призначені паханами попки показують фокуси для піпла.

Зараз в нашій країні єдина державна ідеологія, вона ж їхнє життєве кредо: “Івашек надо дурачіть”.

І ще, власне, важливе.

За 2.5 роки і 100 кримінальних проваджень проти Порошенка ми так і не отримали відповіді – а що ж він вкрав? Єгорка Зімін і Наташка Мосейчук анус порвали криками про борігу-корупціонера. От Сім’ї й треба кинути відповідь обкраденому лоху, навіщо він поміняв майданутого Порошенка на мафіозний клан Гєллєров-Коломойських. Вони в РНБО призначать його олігархом, і можна ніяких справ в суді вже не доводити (і не обсиратися).

Українці вручили ключі й печатку від України мафіозному клану. Це Mafia State, ЗМІ захоплені, правоохоронці – шістки бандитів. Буде війна з ними, і лише від наявності сильних структур у нас залежить її результат.

 

Колаж © Наші гроші