Безжальна боротьба з олігархією (фото)

Гліб Бабіч

У класичних шпигунських фільмах старі шпигуни вчили молодих: “Найкраще місце для таємної зустрічі – натовп. А футбольний матч – ідеальне місце”.

Але це – не те, це – інше. Не виривайте з контексту.

Насправді, в сучасному світі існують тисячі різних способів таємного спілкування. Без зустрічей в натовпі. Так що це дійсно – інше. І варіанти тут декілька.

Або Ігор Валерійович забанив в спілкуванні неслухняних “умовно колишніх” підопічних, щоб порозумнішали й самі прийшли пропонувати йому підвищений “профіт”. І вони порозумнішали й прийшли. Тому що без допомоги бабусі у пустотливих онуків не виходить переставити ліжка в борделі й замутити чергову “схему” обдурювання обдурених.

Або, що теж ймовірно, вони роблять, не ховаючись, все, що захочуть. Всі вже звикли, що їх слова ніколи не стоять витрачених букв і не мають з реальністю нічого спільного. Тому всі все обов’язково з’їдять. І навіть публічне злиття в екстазі. Все схвачено.

Або самі придумають пристойне пояснення. Ну, типу “футбол поза політикою”.

Ну, або це дійсно таємна зустріч двох “таємних агентів”, які ретельно дбають про державу. У ВІП-ложі. Загубившись в десятці тисяч людей. А щоб остаточно загубитися, виключно для прикриття, взяли з собою кілька міністрів, віце-прем’єра і главу бюджетного комітету. Чисто футбол подивитися.

А ось Разумкова не взяли. Кажуть, його скоро можуть в дворову лігу перевести. Футбол – жорстока гра.

На фотографії Давид Арахамія безстрашно йде в атаку на олігарха. Ні? Ну тоді просто. Давид Валерійович Колохамія вболіває за улюблену команду. А на полі – просто футболісти.


Валерій Прозапас

Буквально на другий день після бесіди з Коломойським на стадіоні Арахамія розповідає, як потрібен так званий “антиолігархічний закон”, і як чхати він хотів на всякі венеційські комісії.

Не треба бути крутим аналітиком, щоб усвідомлювати головну мету цього правового трешу – їм життєво необхідно якось нейтралізувати Петра Порошенка, саме з цього приводу отримував інструкції зрадник Арахамія від зрадника Коломойського.

Вони прекрасно розуміють, хто саме зможе організувати їм належну відповідальність за безконечну низку злочинів “нових ліц” проти держави, і саме через це вони занурили країну в справжній “1984”.

Точку неповернення пройдено – ми або відновлюємо Україну, або остаточно мутуємо в малоросію.

(кликабельно, посилання на оригінальний пост відкриється в новому вікні)

Фото © Дмитро Ларін / УП