Премудрі біло-зелені пальта

Валерій Прозапас

У нас знову загиблий і десятки поранених, про яких принципово мовчить влада.
На кордоні з Білоруссю замість Білорусі тепер РФ.
Добудовано “Потік-2”, який має потенціал обрушити економіку та безпеку.
На фоні цих загроз хтось високо у владі злив Путіну операцію українських спецслужб, про що вже знає весь світ, тільки не інформаційно окуповані власними “ЗМІ” українці.
Без доказів і права на захист в клітках сидять військові, в парламенті жлобський угар, в економіці криза, оборонне замовлення не виконано вже другий рік…

… І тут одночасно від біло-зелених пальт лунає: “Порошенко что-то нє так сказал!”, “ЄС не така, ГО не такі, всєх надо разогнать!”, “Оні нічєму нє учаться, нє надо нікакіх сєток і обладнання на фронт!”, “Нас нє услишат, как ми нічєго нє прєдлагаєм!” – перелічувати можна годину. І кульмінаційне, відмежувально-інфантильне – “Опять просрєтє (?) вибори”.

Більше ж нема про що переживати і говорити, наприклад, як взагалі до тих виборів добратися без повноцінного узурпатора та капітуляції.

До українців, вистріливших собі в ногу в 2019-му, застосовують нехитру технологію – обкатують людей, наступного разу готових спробувати вистрілити собі в голову.

А тут вже навіть найідеальніший Порошенко безсилий, тим більше завжди знайдуть, як премудро від безпомилкового головного відволікти помилками в деталях.

 

Колаж © УП

Автор