Чи почне Садовий чистити Львів через голодування Березюка

А що від того, що пан Березюк перестане жерти в їдальні ВР, а буде перти тигрові криветки в ничку, пан Садовий почне чистити засраний ним Львів?

Чи пан Садовий перестане грати в ці олігофренські ігри, коли за його гроші його ручні клоуни малюють йому “соціологію” про падіння рейтингів Порошенка у Львові від “сміттєвої блокади”, тому треба засирати Львів далі, “знищуючи рейтинги Порошенка”?

Чи пан Садовий зніме корону зі сміття і нарешті поговорить з мерами інших міст, щось в них попросить, домовиться? Домовиться з людьми?
Чи фірми пана Садового перестануть засирати сміттям всю країну?
Думаю, що ні…

Тому тут пану Березюку, будучи в тренді тої шизофренії, яку вони собі придумали і в якій вони живуть, важливо дотримуватися 2 правил:

1) Не розпухнути під час “голодування”, як це зробила Наша Надія

2) Під час пленарних тижнів завалитися з “голодухи” в сесійному залі, зігравши роль жертви влади.

Але, я думаю, пан Березюк з місією справиться.

Судячи по його декларації, сумам доходів і сумам видатків, він вже 9 років живе без їжі, а після роботи грає на гітарі на площі Ринок, щоб кредити сплачувати.

Тільки от цей черговий шизоцирк “європейських реформаторів” під гаслами “візьми і зроби” не вирішує проблему сміття…

Але так нам і треба, якщо ми готові жити в смітті, аби тільки хтось відімстив Порошенку за те, що той не чарівник і не здійснив наші власні фантазії про те, що ми мали жити ліпше ніж поляки.