Все на поверхні

Володимир Ар’єв

📌 Зеленський продає в Росію фільми своєї фірми. Розважає окупантів.
📌 Зеленський підтримує закупівлю електроенергії в Росії та закриває очі на знищення державного Енергоатома, який при ньому став збитковим.
📌 Зеленський спокійно користується телевізійною підтримкою ватних мураєвих-добкіних, працевлаштовує друзів Портнова та кумів визнаного російського агента Деркача. А Льовочкіну дає обсадити весь офіс президента радниками і політтехнологами з необмеженими ресурсами і можливостями.
📌 Зеленський підписує указ, яким вносить в список кримінальних авторитетів трьох чеченських добровольців, які воювали за Україну. Якщо внаслідок указу їх депортують в Росію (а орієнтування на них поліція досі має, попри обіцянку Авакова), то там їх фізично знищать. За наявною інформацією, це рішення Єрмака, який має задекларованих бізнес-партнерів в РФ, близьких до російських спецслужб.
📌 Зеленський робить вигляд боротьби з Медведчуком, але реакція РФ настільки квола, що є всі підстави вважати договорняком «палацовий арешт» кума Путіна. За звинувачення в держзраді? Ну аякже, всі повірили. Всі інші російські посіпаки процвітають і добре заробляють при Зеленському.
📌 Зеленський з маніакальною методичністю хоче двосторонніх перемовин з Путіним, свідомо підходячи до них зі слабких позицій і всередині країни (військові питання в роздраї), і ззовні (немає організованої і чіткої підтримки західних партнерів, як раніше)
📌 Зеленський торпедує підтримку демократичного світу, звинувачуючи всіх в усьому. І в провалі протидії Північному Потоку-2 йому Байден винен, і в тому, що План дій членства в НАТО не дали. Мало того, він дискредитує український шлях до НАТО, гальмуючи реформу і розвиток Збройних Сил та перетворюючи державну систему на авторитарну.

Але винен хто? Звісно, Порошенко. Головне увагу відвернути і підлими засобами прибрати сильного конкурента.

Російська гібридна війна вдосконалилась. Спочатку нам всунули президентом актора, чий бізнес залежить від російського ринку. Потім зробили йому псевдопатріотичний імідж: «Что ім сказать? Слава Україні? Да без проблем!» Паралельно почали повільно руйнувати важко відновлені державні інституції. Потроху, не так грубо, як Янукович – вороги навчились на помилках, на відміну від багатьох українців.

А справжніх патріотів, вірних Україні, саджають, переслідують, дискредитують чи видворяють. І якщо патріотична спільнота не зрозуміє, що насправді відбувається, Україна зазнає потужного руйнування навіть без прямого вторгнення окупантів. Гібридна війна вона така. Без вміння читати дії ворогів ми приречені на проблеми.

Автор