Перехворіють всі

Ірина Геращенко

Хроніки абсурду.

Зеленський підписав указ про вакцинацію населення.

Раніше, пам’ятаєте?!, було прийнято національний план вакцинації з 5 етапів, згідно з яким в Україні вже проходить другий етап, а сам Зеленський вакцинувався в першій хвилі. Він обіцяв вакцину в січні/лютому/березні, маємо лише 260 тисяч українців зі щепленням.

Степанов, який провалив вчасну закупівлю вакцини, зараз, замість боротися за дозвіл на виробництво в Україні ліцензованої версії, несе маячню про виробництво власної…

Очевидно, що з такою владою українці отримають колективний імунітет не через широке вакцинування, а через тотальне інфікування. Перехворіють всі.

Моя фб-стрічка схожа на журнал приймального відділення лікарні – скільки горя, трагедій, інформації про відсутність кисню, втрати, важкий перебіг хвороби, подяки лікарям, дорожнечу ліків.

Де влада?

Де обіцяний план боротьби з ковідом? Замість реальних дій – укази, програми, заяви. Але вакцини немає, і невідомо, коли її завезуть, все схоже на зйомки чергового серіалу. Тільки тепер в реалі. Але народу заходить, і це найголовніше, правда ж?