Чи потрібен нам Центр боротьби з дезінформацією ім. Подоляка-Арестовича?

Helgi Sharp

Не знаю, як ви, а я одразу помітив результати діяльності створеного Зе-владою “Центру боротьби з дезінформацією”.

З першого дня його існування кожен другий мій текст прибирається під виглядом “невідповідності правилам ФБ”, а сам я відправляюсь у бан. Останній приклад: аналітичний пост “Чи буде широкомасштабна війна?”.

Думаю, такого результату працівники так звааного Центру досягають масовими скаргами на той чи інший допис, після чого людина, яка не згодна з найчеснішою політикою зеленої влади, “баниться” на автоматі. Добре, що є така функція як “Не погодитись з рішенням”. Завдяки їй майже всі тексти повертаються на місце, але осад залишається. Мєлко, Хоботов…

На одному з шоу Арестович сказав, що він перехворів порохоботством і вже вилікувався. Це той випадок, коли гроші лікують будь-яку “хворобу”, а совість – розмінна монета у торзі за ціну ліків.

Я не переоцінюю свої можливості, але для правди нам ніякий Центр, створений Подоляком і Арестовичем, не потрібен. І якщо ми разом продовжимо лупати цю скелю та доносити правду, світло в кінці тунелю неодмінно з’явиться.

Гарної неділі, завзяті порохоботи, непримиримі бандерівці, відважні воїни, чемні домогосподарки та невиліковні алергіки на зелене.

Поборемо!

Автор