Зеленський дуже схожий на більшість своїх виборців

Сергій Марченко

Зеленський дуже схожий на більшість своїх виборців. Вакцини нема, бо її розкритикував Порошенко. В ЄС та НАТО не вступили, бо нас туди не взяв Байден. Антоненка посадив, бо на нього показав Аваков. А сам я невинний ні в чому, я ж як краще хотів!

Так само виборець Зеленського твердо знає, що роботи нема, бо кругом олігархи. Звичайно, можна було б підняти свою сраку з дивану і пошукати роботу. Але навіщо, якщо можна сказати жінці, що грошей нема, бо Порошенко вкрав? Якщо такого виборця потикати паличкою і показати, що робота таки є, і він може хоч завтра виходити кур’єром, касиром, водієм, оператором кол-центру, Зевиборець скаже – не для того мама квіточку ростила! Він хоче начальником. Вибач, але щоб бути начальником, треба освіта і досвід роботи. В тебе є? Ні, нема, скаже виборець Зеленського і тут же пожаліється на батьків, які не забезпечили йому контракт, а на бюджет не пройшов, бо тупенький. Добре, скажу, Бог з нею, з освітою. Живемо ж не в Німеччині, де на все треба якийсь папірець. В Україні роботодавці беруть без дипломів. Нема освіти, то хоч досвід роботи в тебе є? Ні, скаже Зевиборець і пожаліється на тупого начальника, який вигнав з роботи і не дав набратися досвіду. І на ще одного тупого начальника на іншому місці роботи. І ще.

Тому якщо ви думаєте, що факапи Зеленського з вакцинами якось вплинуть на його рейтинги, на жаль, вплинуть мінімально. Бо Зевиборець переважно такий же, як Зепрезидент – ледачий, замріяний і до біса честолюбний. Коли він бачить провал вакцинації, він бачить в цьому не смертельно небезпечну проблему, а себе в дзеркалі. От і вся політологія.