Рецепт подружнього щастя Порошенків: довіра і гордість за кохану людину (відео)

 

У День всіх закоханих Петро і Марина Порошенки поділились із журналістами програми «Підсумки тижня» на «5 каналі» секретами сімейного щастя. Як відомо, шлюбу п’ятого Президента вже 37 років. Але час – не завада романтиці та сильним почуттям, каже Порошенко.

«Те, що Марина – це жінка, з якою я хочу прожити життя, я побачив з першого погляду. У мене не було жодного сумніву», – згадує Петро Порошенко.

Він також розповів про те, що в молодості навіть побився, захищаючи честь коханої.

«Є одна історія, коли я за Марину бився. Що мене вразило: я думав, що Марина буде переживати за мене, що вона злякається. Дивлюся на Марину – а вона така горда і щаслива», – згадує Петро Олексійович.

«Якщо я приходжу не дуже пізно – до 2-2:30 ночі, то Марина мене дочекається. Так все життя, всі 37 років вона мене чекає», – каже Порошенко.

«При цьому я – жайворонок», – посміхається Марина Анатоліївна.

«Зараз я приходжу до 12, і Марина цим користується. І в нас відбуваються дуже серйозні політичні обговорення», – розповідає Порошенко. Після місцевих виборів 2020 року Марина Порошенко стала депутатом Київради і очолює Постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Крім кохання має бути ще й довіра, переконані в родині п’ятого Президента.

«У нас є величезна довіра. Не просто кохання, яке є базою, фундаментом кожної родини, а й довіра», – говорить Порошенко.

«Я не можу сказати, що я не ревнивий. Але я дуже вдячний, що за 37 років Марина не дала мені приводу»,- зауважує Петро Порошенко.

«Ми дуже рідко сваримося, одразу за лічені години вибачаємося і знаходимо спільну мову», – пояснює глава родини.

«Щастя – це процес. Це не константа», – пояснює Марина Анатоліївна.

Порошенки кажуть, що на 100% є романтичною парою.

«Кажуть, що ідеальний чоловік – це той, хто твердо переконаний, що у нього ідеальна жінка. Це і є рецепт ідеального подружжя», – резюмує п’ятий Президент.

Джерело


Петро Порошенко

Ми з Мариною одружені уже 37 років, і в нас часто питають секрет довгого і щасливого шлюбу. Коли як не сьогодні, у День закоханих, відкрити цю таємницю 😉.

Перша складова — це, звісно, кохання. Воно є базою, фундаментом кожної родини. Те, що Марина — жінка, з якою я хочу прожити все своє життя, я зрозумів з першого погляду. І у мене ніколи не було щодо цього жодного сумніву.

Друга, дуже важлива умова — це довіра. Це те, що є у нас, і чого я бажаю кожному чоловіку і кожній дружині.

І ще має бути мудрість. Я дякую, що Господь послав мені мудру жінку. Кажуть, що ідеальний чоловік — це той, хто твердо переконаний, що у нього ідеальна дружина.

І я не втомлююся повторювати, що моя Марина — Жінка з великої літери.

Кохаю ❤️

* * *

У інтерв’ю для 5 каналу у День всіх закоханих ми з Мариною поділилися своєю історією кохання та секретом щасливого шлюбу.

Ми з Мариною познайомилися у 1982 році. Мені тоді було 17 років. А коли мені було 18 років, я зробив їй пропозицію таємно від батьків. Марина відразу погодилася, і я був дуже щасливий. Потім прийшов до батьків і сказав, що одружуюся: прийшов не благословення питати, а поставити вас до відома. Захоплююся мудрістю мами, яка прийняла цей крок.

А я за 37 років нашого спільного життя жодного разу не пошкодував про своє рішення.

Автор