Український сором, або Не всі в цій країні ідіоти…

Тарас Чорновіл

Люди, які хоч трошки знають про таку науку психологію, про фізіономістику та про мову тіла, дивлячись на це фото й на тисячі подібних, жахаються від думки, як ця закомплексована, зажата й перелякана істота може вести переговори від імені та в інтересах України. А найперше, з головним і стратегічним ворогом України.

Тут, напроти простого й на вигляд доброзичливого журналіста, воно вже в прострації та паніці. Жести, вираз обличчя, хапання себе за ляжки (це типове для більшості його інтерв’ю й переговорів) – дуже промовистий жест. Тільки воно опиняється поза теплою ванною із нашими “чєво’с ізволітє’с” журнашлюшками, як невідступно накочується паніка. Її при чужих пробує перекрити якимись ужимочками, смішком. А при своїх – агресією та дрібним хамством. Це як дрібний гопник, який звик хамити, але зараз не впевнений, що той, хто перед ним, не дасть раптово по морді.

Для розуміння усієї нашої “тріумфальної дійсності” не політологію студіювати треба, а психіатрію та ще, може, не завадить перечитати “Жлобологію” Антіна Мухарського…

P.S.: Склянка води на підлозі – це взагалі… Спершу думав, що підступні порохоботи познущалися й прифотошопили. А воно ж насправді… Я в нокауті…


Андрій Смолій

Зеленський в інтерв‘ю американському виданню “Axios on HBO” заявив, що він «трохи злий на Трампа», і засміявся.

Він продовжує крок за кроком руйнувати відносини України зі США. Чомусь у 2019 році Зеленський не був «злий». Він розповідав про 200% свого генпрокурора. Його люди відкривали і відкривають справи проти Байдена. Особисто Зеленський далі не робить достатньо, щоб вигнати Дубінського зі Слуги народу.

Але йому смішно. Він сміється в очі журналістам світових ЗМІ та розповідає на кого «злий», хоча це є нетактовним і недипломатичним. Крок за кроком втрачаємо наші міжнародні зв‘язки та підтримку.

* * *

Зеленський питає у Байдена: чому Україна досі не в НАТО?
Зеленський порівнює Революцію Гідності з захопленням Капітолію.
Зеленський каже, що «злиться на Трампа».

Скоро два роки його президенства, а він досі грає роль Голобородька. Віртуального персонажа з нереального світу, вигаданого шанувальниками Росії та всього російського. У нього хтось щось комусь повинен, як при совковому соціалізмі.

Президент, який не зробив НІЧОГО, щоб Україна хоча б наблизилась до НАТО, вимагає від Байдена «вступити Україну в НАТО».

Особа, яка знущалась над Майданом і скакала по росіях, порівнює Революцію Гідності зі штурмом Капітолію.

Зеленський, який розповідав про 100% свого прокурора, а оточення якого упадало перед адвокатом Трампа Джуліані, розповідає що «образився на Трампа».

На жаль, кожне інтерв‘ю демонструє невігластво, цинізм і брехливість. А головне, відкидає нас все далі й далі від цивілізованого світу. Ще кілька таких «розмов», і з нами не захоче розмовляти ніхто в світі.


Helgi Sharp

Зеленский в интервью американскому каналу “Axios on HBO”: “У меня к Байдену очень простой вопрос – господин президент США, почему мы до сих пор не в НАТО?”

Думаю, американский президент уже которую ночь не спит – думает: что же ответить Зеленскому? И пока по этому поводу идёт консилиум Белого дома, Госдепа, Пентагона, АНБ и ЦРУ, возьму на себя смелость дать Вове предварительные ответы:

☑ Мы ещё не в НАТО, потому что 73%, насмотревшись Г+Г, выбрали президентом клоуна, а не государственника.
☑ Потому что год назад ты, Вова, на всех телеканалах истерил, что “в НАТО нас никто не ждёт”.
☑ Потому что нельзя одновременно требовать вступления в НАТО и видеть мир в глазах Путина.
☑ Потому что глупо быть марионеткой олигарха, которого преследует США, и одновременно требовать от Америки какой-то помощи.
☑ Потому что нельзя отдавать под контроль портновых-ермаков-татаровых силовые органы и судебную систему Украины, а у себя во фракции держать тех, кто работает на ФСБ и вмешивается в американские выборы.
☑ Потому что нельзя сливать подготовленную совместно с американцами операцию по “вагнеровцам” Кремлю, а потом требовать у этих американцев защиты.
☑ А ещё потому, что НАТО не сцена 95-го квартала – пианисты там не требуются. Как и российские шпионы.
☑ И, наконец, НАТО – не Офис простых решений, а Большой Брат, который следит за каждым твоим шагом, Вова.

Будем мы в НАТО, обязательно будем – Пороха для этого хватит. Жаль только, что промазав один раз в 2019-м, Украина, как биатлонист на дистанции, должна бежать штрафной круг длиной в 5 лет. Але здолаємо.


Валерій Прозапас

“Тепер складно сприймати Сполучені Штати як символ демократії”, – з сумом заявив Зеленський в інтерв’ю “Axios on HBO”.

А потім додав, що “трошки злий на Трампа”…

Не президент, а Юрій Лоза якийсь, не виправдали американці його сподівань.

Добре хоч прямо під час інтерв’ю не дав команду відкрити справу проти Трампа та по факту збою американської демократії, а може дав вже після, хто його знає.

* * *

Витягнути одного пораненого сержанта за 300 метрів від наших позицій “головнокомандувач” Зеленський не спромігся, хоча брав “ситуацію під контроль”, а Крим би він “захистив”, так би і зробило це трепло.

Операція з захоплення Криму розроблялася з моменту приходу Путіна до влади, його доля була вирішена задовго до 2014 року, з обранням кремлівської підстилки Януковича та призначенням в керівництво армії російських офіцерів.

Як зараз призначають агентуру в ОП, ватників в армію та за допомогою Портнова руйнують силові структури, – і ще невідомо коли і чим нам це відіб’ється.

І сьогодні черговий загиблий від кулі снайпера, побачимо, чи здатен буде наш “захисник Криму” хоча б вимовити прізвище “Путін”, бо санкції на вбивство так чи інакше дає саме він.

Це складніше ніж заднім числом героєм бути, хоча в розпал подій в Криму Зеленський кіно про свіданія в Москві знімав.

Неймовірний лицемір.


Володимир Ар’єв

Перше бажання від прочитаних заяв Зеленського “Axios on HBO” – подзвонити всьому світу, де це читають і бачать, і запевнити, що у нас не всі ідіоти, незважаючи на враження від лідера. А особливо американцям, які теж мали проблеми з адекватністю очільників, тому вони нас точно зрозуміють.

Проте в США, попри всі повноваження президента, є сформована стійка система влади, яка витримає проблемного лідера. У нас, на жаль, так не вийде. Тому і Майдан є єдиним засобом захисту демократії та національної безпеки держави, бо інших інституцій немає.

Ну і для вступу в НАТО треба провести реформи, а не скасовувати натівські стандарти в ЗСУ після приходу до влади себе найвеличнішого. І тд, і тп.

Нашому проблемному лідеру, який, бачу, нічого крім Петросяна не читає, складно зрозуміти різницю. Бо «какаяразніца» в голові. А соромно за нього нам всім.


Олександр Погребиський

А дійсно?

Байден вже 10 днів як президент США, і чому він роботу Зеленського не виконав?

Ви розумієте, що робить Зеленський?

Не налагодивши відносин з одним з основних союзників, він їх вже руйнує! Він перекладає свою відповідальність на президента США.

Це сверхцинічно та деструктивно для відносин між Україною та США!


Володимир Омелян

Vox Populi:
Де вакцини?
Чому ми не в НАТО?

Ми думали, що проблема в Зеленському, а виявилося, що це через ЄС і Байдена…

Феноменальний президент…


Роман Кулик

У свіжому інтерв‘ю Зеленського є одне місце, де я просто відчув ступор від почутого й декілька разів прокручував, щоби впевнитись.

Це фрагмент по вакцинації.

Президент:
«Те, що Україна не є повноправним членом ЄС, чи… світу…».

Що? Оо, з легкої руки Зеленського Україна вибула і з повноправного членства… «світу» 😆 .
Під час інтерв‘ю він відповідав українською, якщо що, тож це не проблема підбору слів.


Гліб Бабіч

Коли маленький недозрілий гопник відкриває двері ногою в бар, де сидять серйозні люди, і з порога кричить:
“Ну що, б**ть, дятли, хто мені перший сотку наллє?”, – результат передбачуваний. Десь в період до 21:00 його просто виженуть копняками. А ось ближче до півночі дуже навіть можуть надавати по вухах. Виключно для життєвого уроку. І в будь-якому випадку в цей бар його більше не пустять. І ніякі запевнення, що “він просто хотів подружитися” не допоможуть.

Коли, на жаль, “президент” моєї країни поводиться як недозрілий гопник – це гірка ганьба для країни.
При надії на конструктивну зустріч і на встановлення добрих відносин не задають питання з дворовими підбиваннями у стилі приблатненого шниря.

Питання “Чому ми досі не в НАТО?” треба було ставити раніше. Трампу. Коли намагався зобразити хвіст павича з трьох обшарпаних пір’їн. І хвалився своїм впливом і “на 100% своїми людьми”. І залазив в ігри з виборами в найсильнішій країні світу.

Тепер все б з чистого аркуша. Налагодити б. Спробувати поводитися відповідно до рівня Президента країни, що витримала навалу ще однієї сильної (пекельної) країни.

Так ні. Мабуть, результат не потрібен. Мабуть, двері в пристойне суспільство відкриваються ногою саме для того, щоб потім сказати, бачите, а вони нас не люблять! Ходімо домовлятися і заглядати в очі дияволові.

Слава Богу, що там інший рівень осудності. І в Америці дійсно вважають Україну важливою геополітичною точкою, в яку впирається апетит кремля. І поважають за завзятість. Тому що самі побудували свою країну завдяки завзятості. І підтримуватимуть Україну. А непорозуміння в кріслі президента вважають саме тимчасовим непорозумінням.

Але по вухах можуть дати – тонко, але повчально. Так, що по плечі в землю вгонять – в політичному, звичайно, плані. І заслужено.

Але жаль, що цим буде змарновано багато часу і можливостей.

Чому ми досі не в НАТО, питаєш?
Відповідати тобі всерйоз, тому, хто завалив все, що відкривало нам туди не простий, але впевнений шлях, марно. Була б можливість, я б попросив взяти в НАТО особисто тебе. У будь-якій з родів військ. Будь-якої країни НАТО.
Якщо ти у себе відкосив і від строкової, і від війноньки (чотири рази), може, там тебе чогось навчать?
Повинні ж збуватися бажання. Навіть у незрілих гопників.

* * *

Тобі просто бути нікчемою. Тому що ти не розумієш своєї нікчемності.

Я розумію, що тебе просто юзають, як дурня. Просто користуються твоєю обмеженістю, дурістю і комплексами убогого нарциса. Але ти цього не розумієш. Ти кайфуєш і куражишся.

Я хотів пропустити виверження твого рота з приводу “війни за Крим”. Просто хотів відпочити від твоєго бруду. Не торкатися його навіть побічно. Але сьогодні знову ліг один з наших. Один із гідних людей. На тлі яких ти виглядаєш особливо дрібно і гидко. Тому я скажу.

Як ти там сказав? «Якби я тоді був президентом, ми б там всі померли в Криму, але ми б туди “зелених чоловічків” не пустили».

Тоді не було президента. Був Турчинов в статусі “несподівано за головного” в кинутій, пограбованій, розгубленій і зовсім не готовій до зради ззовні та зсередини країні.

Якби ми нагрішили настільки, щоб в президентах тоді була б навіть наполовину така нікчемність як ти, ми б всі там лягли. Точніше, лягли б ті, хто там був. І хто звідти вийшов, залишаючи за спиною зрадників і обжиті будинки. Тобі цього не зрозуміти знову таки через власну обмеженість манкурта і глибину розуму та душі в півтора пальця.
До речі, це саме один з цих підрозділів втратив сьогодні нашого побратима. Чергового в твоєму ганебному, безглуздому і підлому перемир’ї.

Ти все правильно сказав. При такому сумному розкладі ми б там лягли всі. МИ. Ти сказав майже правду. Тільки займенники переплутав. Ти повинен був сказати “ВИ б там всі померли в Криму”. Тому що ухильник, боягуз і нікчема, який боїться своєї Армії (та й країни, власне) не має права навіть торкатися язиком слова МИ в цьому контексті.

Ти можеш говорити “МИ зраджуємо”, “МИ вкрали”, “МИ все руйнуємо”, “коли МИ щось робимо – це навіть гірше ніж МИ нічого не робимо”. Зрештою, “МИ просрали все, що побудували до нас”.

Але торкатися “МИ” в контексті спротиву, гідності, честі та особливо загибелі за свою країну ти не маєш права. Для тебе це смертний гріх. ПО буквах читай С М Е Р Т Н И Й. Тому що тобі, насправді, всі загиблі до дупи. Так само як і розуміння, що це таке. Для однієї людини або для тисяч. Тобі легко про це говорити, тому що для тебе це не є реальністю. Твоя реальність – картинка в телевізорі. І рівень емпатії такий же як у телевізора. Нульовий.

Саме тому ти з такою легкістю говорив, що в разі війни будуть мобілізовані всі – і чоловіки, і жінки. А потім вони там всі помруть, правда? Ти морозиш це своїм брудним язиком дешевого клоуна і навіть не уявляєш, що це означає.

Ти робиш це з такою ж легкістю, як раніше говорив “… не хочемо, через себе, хоч з чортом лисим готовий домовитися, аби не вмирав жоден чоловік”. З чортом лисим ти вже майже домовився. Чорт лисий, швидше за все, тобі і пообіцяв, що поки при владі така ганчіркова лялька як ти, – війни не буде. Тому ти і зображаєш з себе ублюдка Жукова. З “мобілізацією всіх” і “ми всі помремо”. Той урод, до речі, теж любив говорити “ми”. І теж завжди за спинами.

У твоїй голові вже закінчилася війна, правда? Треба ж (нам) просто перестати стріляти, правда? Так що ж ти, потвора, ліпиш з себе Наполеона з замашками карликового диктатора?

Ворог наш нікуди не пішов. Ворог нас чекає. Зовні та всередині. Той, що з зовні, обклав нас навколо, накопичив сил і чекає, поки ти знищиш армію остаточно. Що ти робиш дуже швидко. Разом з посіпаками, що зараз гризуться проміж собою.

А той, що всередині, чекає, коли ти, за заздалегідь продуманим планом, розвалиш країну, і влада впаде до них в руки. Після того, як тебе розчавлять як таргана колишні фанати і виборці.

Але тут ми – “нєжданчік”? МИ трохи не погоджуємося. Зовсім. Впираємося і будемо впиратися. Тому ти нас і ненавидиш. Тому дехто з нас сидить по наклепу, а дехто скоро сяде. Тому ти робиш все, щоб країна ненавидила нас і саму себе.

Ти в одному правий. Ми ще можемо всі померти. Тому що ворог готовий. А ми все менше і менше готові завдяки тобі. А ти, нікчема, будеш шукати тарганячу щілину в мокрому спідньому. Тільки це марно. Ти залишив собі лише два варіанти. Тюрма і ганьба. Або смерть і ганьба. І ти напевно вибереш перше (чому я дуже радий). Тому що “ми помремо” – це не про тебе. Про тебе хіба що – від страху. Тому в’язниця і ганьба. Щоб ми могли надсилати тобі посилки. З тим, що нагадає тобі про твою нікчемність. І буде змушувати шкодувати, що ти не залишився жалюгідним клоуном. А захотів бути клоуном на троні.

Нехай тобі сьогодні сняться вони. Хто загинув. І той, хто саме сьогодні, до ранку. Щоб ти прокинувся на мокрому жовтому простирадлі. І ніколи більше не говорив “ми”, об’єднуючи себе з нами.

Ти – нікчема. Згадуй про це частіше. І не доводь нікого з нас до гріха.
Зустрінемося на твоєму суді. Живи довго. Ти маєш ще все відчути.

P.S. Аж полегшало.


Олексій Петров

“Если бы я тогда был президентом, мы бы все умерли в Крыму, но “зеленых человечков” не пустили”, – Зеленский.

Это сказал тот, кто после оккупации Крыма РЕЗКО передумал умирать (воевать, сражаться, биться, драться) за Украину.

Снял уе*ищный ролик “российские войска не переходят границу, а лишь отодвигают ее вглубь Украины” и после помчался осваивать деньги бюджета РФ!

Господи! Ну где ты взял это НИЧТОЖЕСТВО на наши головы?

* * *

Лето 2014 года.

Спаситель Украины умирает за Украину где-то в Мексике! Окей! Просто спасает!

Ну там же должен быть военкомат?
Маленький такой мексиканский военкомат с украинскими повестками.
Ну теоретически хотя бы?…


Іванна Климпуш-Цинцадзе

Розумні люди вчаться на своїх помилках, мудрі на чужих, а пан Зеленський не здатен до навчання, тому продовжує ганьбити Україну на весь світ.

Хоч як він не намагається бути сучасним і модним, водить журналістів на діджиталізований поверх свого офісу, а совкове мислення і московські наративи вилазять, як не ховай.

Претензії до Байдена щодо того, чому ми досі не в НАТО, претензії до колективного Заходу щодо вакцини – це риторика старої комуністки на лавці, якій «всє должни».

А що ж зробив президент для вступу в НАТО і отримання вакцини? Роками демонізував і висміював Захід, згорнув реформу оборонного сектора, а тепер дозволив Богатирьовій знову заробляти на смертях. Зате винен Захід.

Чергове дно пробите випадом про те, що світові нібито буде важко побачити в США символ демократії. Пане Зеленський, ви за кого там себе маєте? Опустіться на землю, бо точно не вам із зашквареними слугами філософствувати про демократію. Поки вашим найбільшим демократичним здобутком є праймеріз із виключення Дубінського з фракції.

І наче цього мало для одного понеділка – висловитися знову вирішив пан Кравчук. Його вустами Медведчук із Путіним озвучили план капітуляції України руками її ж громадян. Тепер зрозуміло, що після успішного голосування закону про референдум починається промивання мізків людей, аби вони добровільно підписали країні смертний вирок.

Нам «повернуть» Донбас на умовах Путіна, про Крим забудуть, і Зеленський знову зможе смішити вдячну публіку в РФ.


Тамара Горіха Зерня

А давайте його продамо?

Я не бачу іншого виходу для відновлення справедливості. Це має бути перший президент України, якого не просто винесуть з Банкової за руки-ноги, а у примусовому порядку пристосують до чогось корисного.

Вченим на досліди. У «Cirque du Soleil» акробатом. Швейцаром у ресторані «Велюр». У головну палату мір і ваг еталоном.

Ну це ж немислимо, коли кожне інтерв’ю першої особи держави анонсується за три дні, і всі ці дні країна живе з мігренню, в тривожному очікуванні – що воно цього разу вивергне? І зауважте, він щоразу виправдовує очікування, щоразу читаєш і втрачаєш віру у людство.

А ми попереджали перед виборами. Я сама, своїми руцями писала, що він неграмотний ідіот, який читає по складах. І кожен із нас про це писав і кричав. І ні, я не забуду про це і не перестану нагадувати; я хочу щоб кожен співучасник ганьби випив сю чашу до дна, щоб довіку носив клеймо на рогах – «я той, хто проголосував за Зеленського».

Дуже сподіваюся, що у світі знають ціну його базіканням і роблять поправку на вітер. Що у Штатах, не доведи Господь, не подумають, що Україна ротом Зеленського обрала свій бік у протистоянні з Китаєм, і цей бік на стороні Китаю.

Що у них достатньо сильна розвідка і аналітика, і вони знають, що Україна насправді не буде відновлювати ядерний арсенал. Що наша стражденна країна і так має зброю масового ураження, і що ця зброя називається «Вова». І що більшість українців з радістю здихаються цього кабанчика, тільки скажіть, куди привезти.

І вони знають, що в Україні лишилися дорослі. Що за спиною нашого позориська є серйозні, адекватні, грамотні фахівці, які не допустять наркомана до справді важливих рішень.

Щодо цього останнього пункту – велике прохання до друзів з Держдепу. Якщо маєте реальні докази, поділіться, будь-ласка. Нам дуже хочеться у це вірити, ми вже просто лоба об стіну розбили, чекаючи, коли дорослі нарешті себе проявлять.


Іван Лютий

Чому я не сокіл, чому не літаю?

Корисний ідіот Кремля на третій день після інавґурації Байдена висловлює йому претензію, чому Україна досі не в НАТО.

Це все, що треба знати про спецпроект гебні «Буратіно»…

* * *

Продивившись інтерв’ю клоуна, резюмую:

Іпанашка ніс люту х*йню просто про все. Про США. Про Україну. Про Европу.

Він запоров як політик, як керівник країни КОЖНЕ питання за 15 хвилин інтерв’ю. Просто кожне. Навіть найпростіші.

Країною править людина, яка живе у власному всесвіті, де всі навколо тупіші за нього і вірять в ту маячню, що воно несе.

Ще раз: суб’єкт, який оточив себе російськими агентами впливу, планомірно вбиває боєздатність Збройних Сил, “очко государєво” якого відкриває провадження щодо президента США, кидає йому пред’яви щодо НАТО.

Санітари! У найвеличнішого передоз!


Ігор Артюшенко

Маю одне питання до Зеленського: Скільки за час його президентства було звільнено гектарів української землі? Чи хоча б метрів?

Хочу нагадати про одне блюдо, яке згодував українцям Офіс президента – так зване “розведення”, яке робилося під соусом умиротворення агресора. Тоді Зеленський обіцяв, що вже ніхто не загине на Донбасі. Але російські окупанти як обстрілювали українські позиції, так і обстрілюють.

І саме тоді Зеленський мав виступити перед українським народом і чесно сказати: “Я намагався. Я їздив у Париж! Я виступав у Мюнхені! Я намагався дивитися в очі Путіну! Я вважав, що зумію сісти за стіл і на листочку узгодити все з ворогом! Але я зрозумів, що росіяни не виконують жодних домовленостей, і сьогоднішній зухвалий напад на українських захисників є тому підтвердженням”.

Зеленський був зобов’язаний як головнокомандувач, як справжній керівник країни видати наказ дати гідну відсіч окупантам, звернутися до ООН про скликання Ради Безпеки, звернутися по послів “Великої сімки” та терміново зібрати “Нормандський формат”, під час якого надати докази невиконання Росією жодних домовленостей.

Але замість цього Зеленський просто сховав голову в пісок, розповів про якусь “провокацію” і про те, що він “іде до миру”. Як результат – Україна втратила території, а військові продовжують гинути.

Це була позиція боягуза і зрадника, а не лідера держави.

Саме в ній він продемонстрував українцям власне “Я”, і вже жодна театральна трибуна не поверне йому обличчя.

P.S. За січень 2021 року від рук російських окупантів загинуло троє українських захисників, а ще дев’ятеро поранено. Вічна пам’ять і шана!


Елена Кудренко

Знаєте, у випадку з Байденом і його враженням про Україну, яку показує світу Зеленський, мені досить спокійно.

Це не та людина, яка буде крутити пальцем біля лоба, проектуючи слова одного дурника на всіх українців. Ця людина знає іншу Україну – він розуміє, чиє це цуценятко, навіщо воно гавкає і чому не може порозумнішати.

Ну, мені було соромно за інтерв’ю європейцям. Вони там трошки нашим, щось – не нашим, тобто росіянам. А Байден – це людина з іншої сходинки, він розуміє більше інших.

Для нас Зе – це непорозуміння. І для Байдена Зе – непорозуміння.

* * *

Перлы.

1. “Это очень неприятно, когда ты стоишь с протянутой рукой…” (Зеленский про получение вакцины из ЕС).

Разберем на составляющие:
Так зачем стоишь? Про нашу дипломатию уже сказали, что она показала слабость и недостаточную активность в договоренностях по покупке вакцины. Ты не должен стоять и просить, ты должен был приложить усилия и договориться. Договариваться не стыдно.
Далее. Нам нечего было предложить взамен? Мы не нашли козырей, чтобы выложить их на стол? А их вообще искали?
В конце концов слово “стыдно” для воюющей страны, разрываемой российской в том числе информационной агрессией, давно пора забыть. Кстати, есть журналистское расследование – взяли и просто позвонили той китайской компании, которая якобы сама захотела продать вакцину через украинскую фирму-прокладку. Представитель компании заявил, что прокладка была условием украинского правительства.

2. “Вопрос в том, что мы не имеем права продавать контрольный пакет управления стратегическими оборонными предприятиями Украины любой стране. Это раз. Никогда, по крайней мере при мне… ” (Про Мотор Сич).

Будь мужчиной не только в спальне. Если ты заявляешь, что защищаешь интересы государства Украина, то что означают другие твои действия? Что там с пряниками для предприятий Коломойского? Что там с энергетикой? Что там с армией? Кто такой Ермак для украинской госбезопасности и почему ты зарабатываешь “на крови” (телеканалах рф)?

3. “Ни одна партия не должна отвечать за то или иное лицо…” (Про Дубинского).

А почему не должна? Дубинский не был таким стремным раньше? Про него ничего партии не было известно? Партия прекрасно сосуществовала с этим лицом, а избавиться решила только после давления США. И потому партия – это эти самые лица. А избиратели партии – того же поля ягоды.
Кстати, если это позволено Портникову, то повторю его слова и я: “у Зеленского очень некачественный электорат. Это инфантилы. И люди, состоящие в его партии, воспользовались лифтом. Лифт довез их в Верховную Раду, двери открылись, и люди разошлись кто куда.”
В общем, спасибо, приехали.

4. “Мистер президент, почему мы до сих пор не в НАТО?”

Давайте разовьем мысль:
– Господин Байден, почему Юзик молчит в Раде?
– Мистер президент, а как правильно: Литва или Латвия? И чем отличается Канада от Канадии?
– Как вы думаете, у моей бабушки на меня много компромата? И не стоит ли мне поменяться местами с Ермаком, а то у него лучше получается? Я устаю от работы и “из человека превращаюсь в организм”.

5. Если бы Зеленский был президентом в 2014-м году, то Коломойский смог бы вывести еще больше денег из Приват банка. А россияне не имели бы проблем с водой в Крыму.

Зеленые человечки, возможно, носили бы опознавательные знаки, потому что с таким “президентом” не были бы наложены на Россию санкции. И да, войны на Донбассе не было бы, потому что “новые лица” еще тогда допустили бы массу ошибок. Украина бы признала Крым российским и сэкономила бы Путину кучу денег, вложенных им в войну на Донбассе.
Но, к счастью, Зеленский президентом не был. И потому Крым навсегда остается де-юре украинским. А де-факто я бы сделала его принадлежащим коренному народу – крымским татарам, в составе Украины. Надеюсь, так однажды и будет. И спесивое российское фырканье “ни-каг-да ни ат-да-дим!!!” накроется украинским “ніколи не здамося”.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Вражаюче цікаво виходить. Президент Зеленський, якій під час окупації Криму і початку війни на Донбасі перебував у Росії, де знімав чергове кіно, тепер розповідає, що якби він тоді був президентом, то він би помер, але “зеленіх чоловічків” не пустив би.

А от генерал Дмитро Марченко в той час справді мав всі шанси накласти головою, – на власній (!) автівці, вдаючи таксиста, він регулярно їздив до Криму, аби проводити розвідку на блок-постах, зайнятих кримським “Беркутом” і росіянами. Потім за плечима Марченка були Ізваринський мішок, ДАП, керівництво Управлінням розвитку матзабезпечення ЗСУ, здійснення реформ, що зробили ЗСУ нинішніми ЗСУ.

За президента Зеленського генерала Марченка кинули за грати. І не до військової гауптвахти, а до звичайного СІЗО. Генерала звинуватили в тому, що ніби бронежилети, закуплені для ЗСУ, прострілювалися. Якби не Петро Порошенко, який тоді заплатив заставу (20 мільйонів грн, до речі), можливо, сидів би генерал за гратами ще й досі – як Ріффмастер.

20 лютого 2020 р. Печерський суд відмовив прокурорам у продовженні обов’язків для генерала Марченка. Справа тягнеться в режимі “вісяку”. Проте генерал досі лишається під заставою.

Така от правда. Той, хто під час захоплення Криму знімав кіно за кошти російського Мінкульту, тепер просторікує, як би він загинув у Криму в боях із “зеленими чоловічками”. А той, хто тоді справді ризикував життям, потерпає від судів.

Зелена реальність от така.


Олександр Дедюхін

Там ще великопотерпіллер казав, що ніколи не віддав би Крим зеленим чоловічкам.

Знаєте, на початку березня 14-го я був у Криму. Сімферополь, Перевальне, Феодосія… Я бачив там наповзаючу зелену чуму. В Перевальному при спробі пройти до українського храму отримав по ребрах прикладом автомату.

А победун в цей час був на Росії, приймав участь у зйомках фільму “8 перших побачень”, нюхав доріжки, отримував доход і приход. І якщо і бачив зелених чоловічків, то не справжніх.

Ні, я не злий, я просто констатую факт. Вава живе у своїй реальності, в нього там бродить хтознашо і хтознаде, а рано чи пізно його заберуть марсіани.


Alex Noinets

Оскільки в мене болить голова, давайте я вам прямо скажу, без сарказму.

Якби ми мали справу з Трампом, Україні був би 3,14дець після тих слів, які ця х*йня 3,14донула в інтерв’ю. Але, на щастя, ми маємо справу з більш складною людиною, тому я сподіваюся, що 3,14дець тільки Зеленському, а не всій Україні, яку він представляє на міжнародній арені.

Тому що ця х*йня не просто 3,14донула “Байден, чому ми не в НАТО?”, вона потім ще добила словами “я сподіваюся, що відповідь буде чесною”.

Таким чином вона не просто поклала відповідальність за наше перебування в НАТО на президента іншої країни. Це ще можливо, ну просто відповіли б “тому що ти кончений”, тільки дипломатичною мовою з відсилками до статей уставу НАТО, та й по тому.

Але ж ні, вона ще й звинуватила президента США в тому, що він бреше. Вася, шо? Ти хочеш чесну відповідь? Тобто ти хочеш сказати, що може бути і нечесна? Ти ох*їв? В сенсі ні, це не питання. Ти ох*їв.

Мені там люди кажуть, що Офіс Президента зараз ноги собі по коліна стоптав, так бігає з відкритим ротом і шукає, в кого б відсмоктати, щоб відбулася телефонна розмова Зеленського і Байдена.

Більше не треба. Тепер вам подзвонять і без ваших зусиль. Але тепер вам більше не варто цього хотіти, а варто цього боятися.


Анна Оскомина

А ми й гадки не мали, що це саме наше могутнє кловуня, маючи тоді, на початку війни, слабку, немодернізовану та неоснащену армію, змогло вистояти перед агресором і не пустити ворога далі! А ми ж і не знали, що це саме зусиллями Світлого Воїнства Квартального з отієї слабкої армії за п’ять років постала одна з найпотужніших армій Європи, яка тепер захищає її рубежі!

“Ми змогли” – сказало кловуня, яке всі п’ять років бігало від повісток. Вони змогли. Прямо усім своїм ущербним кварталом змогли. Бо вони ж і є норот-переміжець, а ви як думали?

От тільки з Кримом чогось кловуня не справилося, “тупо нема повноважень”, мабуть. Але якби йому їх тоді дали, він би огого! Він би так голосно заграв пісюном на роялі, що зелені чоловічки просто вибухали би на підльоті до Криму, як в “Енгрі бьордз”.

А може, ми даремно вважали це вульгарною репризою? Може, насправді то все – прадавнє закляття, потужна стародавня магія предків, якою пращури зупиняли ворожі війська на підході до своїх міст? “Як ворожі списи бряца, прутнєм на роялі збацай!”

А як гідно представив очільник держави свою країну:
– Дядю, а дядю, а візьміть мене у НАТО!.. Я взє долослий, плюватися можу!
– Дядю, а дядю, а пливедіть до мене глосовитих інвестолів!.. А в мене для них няні є!
– Дядю, а дядю, а дайте мені вакцини, ну тлііішетьки, ну будьлааасотька!!!!
– Дядю, а давайте колуптію поболемо, в мене є ВАКС, я за нього дузє, дууузє вазько азь тли місятя голосював!

Я ото пригадую його брудний жарт про Україну-порноакторку, і знаєте що?

Апетитна розкута жінка, потаємне бажання тисяч чоловіків, в яких немає жодного шансу нею оволодіти, які готові платити гроші лише за споглядання на те, що вона робить з іншим, – власне, це не так вже й огидно у порівнянні з недорікуватим нікчемою, який, розтерши шмарклі по брудному обличчю, тією ж рукою смикає дорослого дядьку за випрасувану до стрілки штанину дорогого костюму та ниє: “Дяяядю, дай, ну даааай!…”. Бо порноакторка здатна викликати хіть, бажання та пристрасть, може навіть заздрощі, гнів та жагу оволодіння, а цей шмаркатий вишкребок – лише гидливість.


Владимир Завгородний

В интервью Владимир Зеленский поставил важные, острые вопросы:

• Почему мы до сих пор не в НАТО?
• Кто косил от повесток годы войны?
• По чьему приказу войска на фронте отступают и сдают территории?
• Кто игнорирует смерти наших солдат, чтобы сохранить видимость перемирия?
• Кто назначил мудака на пост министра здравоохранения, и теперь у нас нет вакцин, но есть локдауны?
• Чьё правительство назанимало столько денег за 2020 год, что теперь каждый украинец должен 47 тысяч гривень?
• При чьём президентстве экономика катится в пропасть?
• Кто устроил “Велике будівництво”, при котором дороги подорожали втрое?
• Кто убил Эрику?
• Кто обещал снизить тарифы, а сам их поднял?
• Кто так и не пробовал прожить на минимальную пенсию?
• Кто обещал отменить кортежи и продать резиденции?
• КТО ЭТОТ ПИ*ОР, БЛЯ*Ь, ДАЙТЕ ЕГО СЮДА, ПОКАЖИТЕ НАМ.

* * *

Листа вам пишу, мій улюблений Байден,
Бо в мене назріли важливі питання:
Чому Україна ще досі не в НАТО?
Чому моя мама б’є скалкою тата?
Чому так невпинно росте комуналка?
Чому в Єрмака на спині балалайка?
Де наші кредити? Вакцини? Зарплата?
І де Полуботка бочонок із златом?

Товаришу Байден, у мене питання,
Я їх записав тут на аркуші файно:
Чому я не сокіл, чому не літаю?
Чому я дебільні відоси знімаю?
Куди подівався наш ко’відний фонд?
Чи правда прибульці встановлюють зонд?
Кто Кенеді вбив? (Можна в лічку отвєтіть).
І хто найвеличніший лідєр на свєтє?

Мій любчику Байден, є стільки питань:
Чом я не отримав не деньрік вітань?
Чому перемир’я, але гинуть солдати?
Чому я про це не хочу’ навіть знати?
Чому посадив я в СІЗО патріотів?
Чому я до влади привів ідіотів?
І коли всі запомнять, що я зовсім не лох,
Мені сорок три, і я досі не здох.

Мон шер, монсіньйор, мій величносте Байден,
Чи відповісте на мої ви питання:
Чому, незважаючи повнії ясла,
Ревуть все воли і вигукують гасла?
Што дєлать? Доколє? І кто віноват?
І як повернути до Бєні “Приват”?
Дрожаща я тварь, ілі право імєю?
І чому народився я під Водолєєм?

Братуха, чувак, ровний пацику Байден,
Заябують страшно ці бля*ські питання:
Чому скрізь х*йню бачу стомленим оком?
Чому все ще стогне Дніпро наш широкий?
Чому Порошенко сидіти не хоче?
Чому чорні брови та карії очі?
Чому я в Криму весь тоді не загинув?
І коли вже відпустить мене кокаінум?

 

Axios: Ukraine’s Zelensky says he doesn’t feel China threat (video)

Axios: “Axios on HBO” exclusive interview with Ukrainian President Zelensky (video)

Axios: Ukraine’s Zelensky calls riots “strong blow” to U.S. democracy (video)

 

Автор