Як же бісить цинізм жалюгідної нікчеми (відео)

Антон Сененко

Мене дуже вибісив цей пост Зеленського. Охопила така лють, що пальці клякнуть на клавіатурі. Володимир Олександрович сповіщає нам про підлітка, якого якісь нелюди побили у Парижі. Щось там він нам розповідає про покарання, про державу, цивілізованість, реакцію та інше.

Мені дуже шкода хлопця. Я пишу це як людина, якій довелося битися із покидьками прямо біля Лувру серед білого дня на День Бастилії, захищаючи літніх французів від молодих, п’яних і дурних французів. Але у нього є французька медицина, французька поліція, прокуратура і суд.

І я не розумію уваги президента до цього інциденту.
Чому?

Тому що 14 січня 2021 року в селищі Маклаївка Малинського району Житомирської області такого самого підлітка наші українській поліціянти били, приставляли до голови пістолет та спускали гачок, били пістолетом, ногою в голову, вимагаючи від нього зізнатися у злочині, якого він не скоював. Нібито він вкрав автівку. Потім стріляли на подвір’ї його родини, лякаючи мешканців. Погрожували. Коли з’ясувалося, що автівка знайшлася сама по собі, відпустили і намагалися зам’яти справу.

Деталі цієї моторошної історії тут.

Я уважно подивився сторінку Зеленського – жодної згадки про цю подію, що сталася на території України, і про яку завдяки небайдужій громадськості вже пішов величезний резонанс.

Тобто маємо такий собі Кагарлик-2 (до речі, шо там по ньому?), вбитого п’яними поліціянтами Кирила Тлявова (а там що?), Авакова, який найпотужніший міністр, та купу злочинців в погонах, при зброї, на службових автівках.

Я дивлюся на свого малого сина і розумію, що з ним будь-де в світі може статися що завгодно. Але у Франції є поліція і суди. І шанс нарватися там на неприємності значно менший, аніж тут. Бо в Україні ти маєш остерігатися як просто злочинців, так і покидьків з написом “поліція” на спинах. Які спокійно у відділку прикують кайданками до батареї, дістануть протигаз і зроблять “слоніка” (коли доступ повітря перекривається), аби він підписав будь-який папірець, що дозволить збільшити відсоток розкриття злочинів, аби виправдати стомільярдний бюджет міністерства внутрішніх справ.

Це все відомі речі.
Нічого нового я не написав.
Але як же бісить цинізм жалюгідної нікчеми, котра більше уваги приділяє нашим громадянам за кордоном і ховає голову в пісок від внутрішньоукраїнських проблем.
Немає сил на те дивитись.
Немає сил.

(кликабельно, посилання відкриється в новому вікні)

Автор