Поспішайте повільно

Олексій Петров

А уявіть собі на хвилиночку (хоча б навіть на секундочку) яку реактивну тягу зараз видають дупи на Банковій. Палаючи дупи.

Учорашня заява Президента України Петра Порошенка стосовно справи «вагнерівців» для багатьох мамкіних фахівців з ОПи була наче грім з неба. Стільки ж було експертних та дуже експертних думок, що це все фейк. Не було ніякої справи, а, відповідно, не було і факту державної зради. До речі, дуже гарна тактика. Не спростовувати факт того, що хтось (напевне, прибиральниця бабця Параска) зателефонував тудой, і все одразу накрилося простирадлом. А намагатись поставити під сумнів сам факт проведення унікальної операції. І все ж йшло так, як має йти! Військовий оналітег «Лёха 33 виходи» язика собі стер, доказуючи кожному, до кого міг дотягнутись, що «Вы отэто всё понапридумывали. Слушайте меня, и больше Вам ничего не нужно»…

Ось тільки Порох чекав. Довго чекав, даючи можливість декому вляпатися косичками в багнюку. І коли на Банковій вирішили, що справа зроблена, Порошенко поклав круазе в кут. Роти, напевне, досі відкриті. І як сьогодні було сказано, учорашня заява Петра Порошенка – це лише тисячна доля відсотків від того, що він знає. І не тільки він. Для когось стаття «Державна зрада» замаячила перед очима, наче новорічна ялинка.

Напевне, вже зараз, той же придворний розвідник пише виправдання, що, мовляв, вони, кажучи про вагнерівців, думали за прихильників Рихарда Вагнера, а не за ПВК «Вагнер». І відповідно, коли хтось зробив той самий роковий дзвінок, він лише хтів замовити собі «Валькірій» для рингтону на телефон.

Зібрались на інавгурацію до США? Угу… Як раз самий час!