Ось така церква зараз в Україні контролює українські святині

Джон Сміт

Член делегації РПЦ до патріарха Антиохійського – російський єпископ Флавіан – розповів журналістам, як делегація РПЦ возила хабар патріарху Іоану Х за те, щоб той виступив у питанні Томосу для України на стороні РПЦ.

А пам’ятаєте, як росіяни та їхні хвойди в Україні як раз в той час розповідали веселі історії про те, що Порошенко нібито підкупив Варфоломія, а частину хабара украв собі? Це так завжди з Росією: якщо вони тебе в чомусь звинувачують, це “дєржи вора!”. Крути головою, дивись, в чому він тебе звинувачує, це він робить сам. Однією рукою в РПЦ звинувачували Україну, іншою в цей же час – підкуповували всіх, кого могли, аби завадити незалежності української церкви.

Ось така церква зараз у нас в Україні контролює українські святині. Не дивно, що під час карантину, вони демонстративно порушували всі заборони і закликали до цього прихожан, які потім розповідали дурню: “прічащайтєсь, вєрьтє в бога, і нікакой вірус нє страшен”. Вони свідомо заражали всіх навколо заради свічечок і подаянь.

РПЦ – це небезпечна ворожа секта, яка має бути заборонена у всіх цивілізованих країнах.

На фото: Єпископ Флавіан (Митрофанов) (ліворуч) тапатріарх” Кирило (Гундяєв). Свячення в єпископи 24 листопада 2014 р. Храм Христа Спасителя в Москві

Автор