Представники «ЄC» та «Пласту» передадуть військовим на передовій Вифлеємський Вогонь Миру (фото, відео)

 

Представники «Європейської Солідарності» з пластунами відвідають військових на передовій і передадуть їм Вифлеємський Вогонь Миру. Про це повідомив народний депутат із фракції «Європейська Солідарність», ветеран АТО Михайло Бондар під час церемонії урочистої передачі Вифлеємського Вогню Миру у Верховній Раді України.

«Коли на нашу землю прийшла війна, з 2014-го року пластуни приїжджають на Схід. Я, коли став народним депутатом, цю традицію підтримую. У неділю ми будемо вирушати на передову – в усі підрозділи, і принесем цей Вогонь в кожне серце побратимів і посестер, які на передовій захищають нашу Батьківщину. Щоб Вифлеємський Вогонь зігрів їх хоч на хвилинку, і вони відчули родинне тепло, розуміли, що пластуни і вся Україна з ними в серці. Дякуємо їм», – сказав він.

Також Михайло Бондар зазначив, що подарунки до свят допоможуть створити святкову атмосферу родинного затишку на передовій.

Крім цього, народний депутат Микола Княжицький розповів про акцію, яка об’єднає Схід і Захід України.

«Вифлеємський Вогонь Миру мандрує не лише Києвом і у Верховну Раду. Вчора пластуни з Краматорська передали його нашим воїнам на фронті. А сьогодні вони роблять символічну акцію і рушають не із Заходу на Схід, як традиційно рухається Вогонь, а навпаки зі Сходу на Захід, для того, щоб 19 числа передати Вифлеємський Вогонь Миру на Франківщину пластунам з Верховини. Цей Вогонь об’єднує не лише наші серця, він справді об’єднує Україну», – підкреслив народний депутат.

Фото © Facebook Пласт – український скаутинг

Джерело

Автор