Зе своїх не здає

Helgi Sharp

Суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк ухвалив рішення передати справу, в якій фігурує заступник голови Офісу президента України Олег Татаров, з НАБУ до Державного бюро розслідувань. Відповідне рішення ухвалено 14 грудня.

Знову вам Порошенко Печерський суд не реформував? У нас немає ковіду, немає російської агресії, немає корупції, немає продажного КСУ, немає інфляції, немає дірки у бюджеті. Проте є ковзанка-шапіто перед ОПУ, пам’ятник танкісту з обличчям Зе, вічний суддя Вовк та у-всьому-винен-Порошенко.

ДБР, куди передається справа, – структура, повністю підконтрольна Венедиктовій. Вона керує нею у ручному режимі, а значить, годі й очікувати, що справа Татарова буде доведена до логічного кінця.

Знаєте, за порєбріком полюбляють таку собі фразочку: “Русские своих не сдают!” Бачу, що Зе своїх теж не здає. А свої для нього – це Коломойський, Портнов, Татаров, Єрмак, Подоляк, суддя Вовк… От щоб нічого з ними не трапилось, і тримає руку на пульсі судочинства наш гуру відосіков та ковзанок.

Ще рік такого президенства, і нам не Америка допомагатиме зброєю, а Росія – берестою та жмихом.
А ви собі ковзайте, ковзайте…

 

Фото © Facebook Geo Leros. Карусель під ОПУ, грудень 2020 р.