Ковід виявився соціальною хворобою, гіршою за СНІД і туберкульоз разом узяті

Андрій Смолій

А тестувань стає все менше і менше.

Що ж, схоже, ми станемо першою країною, яка знищить коронавірус відсутністю тестування. Квартал, Свати і Зеленський всіх з телевізора вилікують.

Тепер якщо серйозно. Кількість тестувань падає ледве не щодня.  Ще місяць тому, 11-13 листопада, робилося 70-80 тисяч за добу. 13 грудня – 25 тисяч, що є найменшим показником за останні кілька місяців.

І вже сьогодні Степанов/Зеленський/Шмигаль і вся ця «слугівська» братія відзвітують про «майстрів спорту по коронавірусу». Забудуть лише сказати, що державні центри безкоштовного тестування часто на вихідних не працюють. Що кількість безкоштовних тестів взагалі мінімальна. Що люди чекають тижнями на свої результати, які потім «губляться».

Навіщо це їм?

Та ж бо краще займатись «великим крадівництвом», покращувати фінансування ОП, купувати нові позашляховики для ДБР та просто вже летіти на свої «Омани» на новорічні. А епідемія почекає до після Нового року. Там і вирішать, тестувати чи ні.


Олексій Петров

Видать, когда Узеленского прочли фразу «Для того, чтобы коровы меньше ели и больше давали молока, их нужно меньше кормить и больше доить», то завизжали как ненормальные «Эврикааааа, блеадь» на всю ОПу.

Это же действительно открытие.

Ведь если фразу про корову, еду и молоко немного подрихтовать, то выйдет более другая истина – «Для того, чтобы меньше людей болело коронавирусом, их нужно меньше тестировать!»

Профит!


Тамара Горіха Зерня
  • Нардеп від «слуг» Юрій Камельчук у ефірі каналу «Наш» назвав COVID-19 вигаданою хворобою і сказав, що не довіряє жодній вакцині.
  • Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що скорочення кількості тестувань на COVID-19 пов’язане зі зменшенням кількості людей, які звертаються за тестуванням. Тобто хворі закінчуються.
  • Головний санітарний лікар Віктор Ляшко приходить в офіс до благодійного фонду «Свої» та артистично грає здивування перед журналістами. Як у лікарнях нема кисню? Та не може бути? Я сам їздив у Яготинську ЦРЛ, там жодних проблем.
  • А Кабмін на позачерговому засіданні сьогодні докинув іще 6 млрд. гривень у «ковідний» фонд. У фонд по боротьбі з «хворобою, якої нема».

Ви розумієте, картинку «сцю вам в очі» можна уявляти абстрактно, як карикатуру. А можна подивитися на цілком реальне фото з реальними очима Лесі Литвинової, коли вона викладає і викладає конкретних пацієнтів перед Ляшком, а той зосереджено фотографує екран комп’ютера і обіцяє негайно розібратися, не сходячи з місця.

Можна подивитися на дівчат з Одеси, яких затравила місцева влада за озвучення окремих, найбільш кричущих випадків.

Можна подивитися, що робиться у районних і обласних лікарнях. Поцікавитися, скільки коштує день перебування у стаціонарі для одного ковідного пацієнта.

Іноді думаєш, що все це не має смислу.

Ковід виявився найбільш соціальною хворобою, гірше ніж СНІД і туберкульоз разом узяті. Тому що є бульбашка таких як депутат Юрій Камельчук, яким у принципі нема чого боятися. Там хворіють так, як «хворів» Зеленський, Разумков і Степанов. Там час карантину минає у веселих розвагах, а хворий на виході наїдає щоки на три розміри більші. І саме тому цей пупс може собі дозволити не вірити у ковід.

А є бульбашка таких, кому роблять кисневі маски із пластикових пляшок у коридорі лікарні. І пишуть маркером прізвище на лобі, щоб зручніше сортувати тіла.

І ці бульбашки ніяк не перетинаються, ніде. І всі ресурси Зеленського кинуті на те, щоб проблеми тих, хто внизу, лишалися внизу. І не світилися ні у ЗМІ, ні у медичній статистиці. Якщо для цього треба буде переступати через трупи на вулиці, вони робитимуть це із одухотвореними та оптимістичними обличчями.

– Пане міністре, що робити, у нас половина реанімацій без резервного енергопостачання, а ліжок з киснем не лишилося зовсім, немає ні за гроші, ні по блату? У нас людей виписують із сатурацією 82, що робити?
– Людей? А, ну так, звичайно. Послухайте, я вам дуже цікаву історію розкажу. Ішов Мартин у Яготин, купив собі телятко…

Автор