Закони економіки не підвладні серіалу про «слугу»

Валерій Прозапас

Якщо вірити цифрам, які ніколи не брешуть, то за рівнем відтоку інвестицій Зеленський гірший навіть за Януковича та війну, вже не кажучи про “епоху брехні та зубожіння”.

Найсмішніше, що все це передбачалося з моменту його знаменитого фотографування в своєму кабінеті разом з членами уряду та Коломойським.

Абсолютно всі дії влади в економіці провальні – рахунок на табло, бо закони економіки не підвладні серіалу про “слуґу”, але воно продовжує сцяти в очі “інвестиційною гаванью”.

Цікаво, населення щось помітить, чи знадобиться введення продуктових карток, щоб воно усвідомило, що з “нашим мальчіком” щось не так?


Олексій Осипенко

Ох, лол.

С точки зрения иностранных инвесторов, Зеленский и его слуги, хуже войны и оккупации Крыма в 2014-м.

Кстати, впервые с 2002-го ПИИ ушли В МИНУС. То есть инвесторы не просто меньше инвестируют, а буквально бегут отсюда.

Это их Порошенко подкупил, не иначе.


Alex Noinets

Циферки кажуть, що такої жахливої страшної неприйнятної хріні, як тепер, в Україні в цьому сторіччі ще не було. Що світ не хоче мати з нами справу, що всі, у кого є тисяча доларів, біжуть звідси і свою тисячу доларів в паніці забирають. Що як ринок ми провальні.

І все це на фоні того, що грошей у світі – жопой жуй, вони просто тупо давлять на кишеню, прогризають діру, інвестори носяться по світу в пошуках куди б засунути пачку грошей.
Аби не сюди.

Здавалося б, чому. Вже ж і СБУ на Метінвест з екоцидом підкатувало. Вже ж Дубінський з Холодовим одну за другою правки в законодавство хріначать, щоб ще якось табачку роздягнути. Вже ж і Татаров – інвестиційна няня. Вже ж і Єрмака брат – інвестиційна няня. Вже ж і Саакашвілі такі прості рішення пропонує, що простіше них тільки число три. А інвестори чомусь тільки виводять.

Як так? Є версії?

 

Автор