Кремлівські помийки перейшли всі дозволені межі (відео)

Андрій Смолій

Кремлівські помийки перейшли всі дозволені межі. Вмикати терористів ДНР/ЛНР у прямий ефір? Зневажати українську мову? Звинувачувати Україну у війні? В порушенні «миру»? Легко. Все це відбувається на каналі «Наш».

А на екрані ви бачите Родіона Мірошника, одного з ватажків терористів, якого 5 грудня (тобто вчора) телеканал включив в прямий ефір, щоб принижував Україну прямо перед днем Збройних сил.

Зате у Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення чомусь питання лише до «Прямого» чи «Еспресо». Зате Печерський Суд дозволяє проводити обшуки на тому ж «Прямому». А до прокремлівських псевдоЗМІ у влади Зеленського питань немає? До включеного в ефір терориста? До постійно включеного Азарова? До постійних провокацій та антиукраїнських випадів?

Це не просто ЗМІ – це зброя по знищенню України. Зброя по дестабілізації нас зсередини. І якщо цей кремлівський наступ не буде зупинений, скоро ці терористи будуть вільно ходити Києвом чи іншими містами.

Зливні бачки Кремля мають бути закриті. І якщо Нацрада, РНБО та Служба безпеки України не приймуть негайних заходів щодо хоча б цього каналу, остаточно стане зрозуміло, що вони заодно, чи не так?


Ірина Геращенко

Нєкій Мірошник – не просто фбсшна шістка і пособник бойовиків. Він не просто брав безпосередню участь в трагічних подіях весни-літа 2014, коли росіяни вдерлися на Донбас. Все набагато гірше.

Перед війною цей ниций покидьок очолював Луганську обласну телекомпанію. Потім, в перші місяці війни, в її підвалі була катівня, де катували наших військових і проукраїнських цивільних й фільмували тортури. Мірошник склав списки проукраїнськи налаштованих журналістів і передав їх в місцеве так зване «МГБ» і на блок-пости, аби вони з родинами не могли виїхати з окупованого Луганська. Про це мені розповідали ті, кому вдалося втекти з пекла.

Цей покидьок з’явився в Мінську в політичній підгрупі наприкінці 2015-го. Якось він підійшов до мене привітатися, ми були знайомі в минулому житті, і це єдина особа з так званих «прєдставітєлєй “рєспублік”», яких я знала до війни. «Привітаємося в СБУ, вас там чекають», – відрізала я. Мірошник втік і більше не підходив. На кількох спільних засіданнях гуманітарної та політичної груп він дуже цікавився питанням амністії.

І ось покидька, який безпосередньо причетний до передачі українських журналістів і патріотів луганській «МГБ», який є реальним подільником бойовиків, включають в ефір українського (?) телеканалу?! Там сидять депутати і починають з ним про щось дискутувати, легітимізуючи це чучело.

Я давно не ходжу на цей телеканал і закликаю інших українських політиків бойкотувати цю пропагандистську контору. Про Нацраду мовчу. Її просто не існує.


Георгій Тука

Ватніки роздухарились:

“Тука убежал с эфира”, “Бывший глава Луганской ОДА испугался правды и убежал с эфира”…

Автор