Мужність, стійкість, безсмертя – це ви!

 

Петро Порошенко

Вітаю воїнів-захисників з Днем Збройних Сил України!

Ви — найкращі сини та доньки нашої держави. Ви захистили і захищаєте її від російської агресії. Саме ви є ключовим гарантом Незалежності країни та свободи кожного громадянина. Природно, що Збройні Сили користуються найбільшою повагою і довірою суспільства. Як армія з народом, так і народ — з армією.

А от влада теперішня, на жаль, не надто шанує армію. Вона для неї точно не пріоритет. І це — проблема світоглядна. Людям, які сповідують ідеологію «какая разница», не дано зрозуміти і усвідомити роль армії як основи державності. Тому вони — вперше з часів Януковича — обмежують фінансування Збройних Сил. Тому вони провалили державне оборонне замовлення і згорнули низку надзвичайно важливих військових програм. Тому вони вже два роки не підвищують грошове забезпечення військовослужбовців, хоча ми це робили, бувало, що і двічі на рік. Однак, армія, яка з честю витримала удар російського агресора, переживе і мишачу вовтузню усіх тилових пацюків. Переконаний, що Збройні Сили, які за своїм професіоналізмом наблизилися до кращих армій світу, є достатньо сильними, щоб пройти важкий період недолугого, некомпетентного керівництва.

П’ять років на посаді Верховного Головнокомандувача — найскладніші в моїй роботі, але і найважливіші. Мені пощастило у цьому служінні бачити справжніх героїв, великих патріотів, бути з вами разом у захисті Україні. Не просто дякую — вклоняюся кожному з вас!

З Днем Збройних Сил!
Зі святом, дорога армійська родино!
Слава Україні!


Олександр Турчинов

Сьогодні День Збройних Сил України. Щиро вітаю зі святом всіх, хто, не зважаючи на зусилля чинної влади, продовжує надійно захищати нашу державу.

Армія – це основа нашої незалежності, основа нашого життя. Країна, яка не має боєздатної армії – приречена. Тому для нашої держави сильна, боєздатна армія – це головна умова існування. Завдяки зусиллям солдат, офіцерів, волонтерів та добровольців українська армія не лише відродилася з попелу, а й стала здатна дати відсіч будь-яким провокаціям агресора. Незламність, відвага та бездоганна служба наших вояків забезпечують блискуче виконання складних та небезпечних задач. Бойовий досвід нашої армії вивчають військові провідних країн світу.
Для країни, яка воює, армія, її потужність, моральний дух та забезпечення повинні бути головними пріоритетами.

На превеликий жаль, ми знову повертаємося в часи, коли зменшується фінансування Збройних Сил, саботують їх забезпечення сучасною зброєю і військовою технікою, падає престиж та якість умов служби. Професійні воїни звільняються з лав війська, а капітулянти у високих кабінетах розповідають про “мир за будь-яких умов” та необхідність скорочувати армію.

Ні кроку назад у захисті державних інтересів – таким повинно бути кредо справжніх воїнів-патріотів. Тільки вперед! Українські Збройні Сили – фундамент свободи, незалежності та процвітання України!

Бажаю нашим воїнам нових перемог на всіх фронтах! Нехай Господь благословить та захистить вас, ваші родини і нашу Україну!

Слава Україні!


Гліб Бабіч

Ми – Сила і Зброя. Головний щит, аргумент і ліки від агресії.

Збройні Сили України – це те, без чого ми б вже перестали існувати. Те, без чого з нами не будуть рахуватися ані вороги, ані союзники. Коли хтось раптом каже, що ми вже не так потрібні, він бреше. Ми потрібні зажди. Життєво необхідні.

Кожен з нас – Сила і Зброя.
Війна – наша робота. Про нас завжди згадують, коли настають важкі часи.
І намагаються забути, коли стає легше.
Країна може переживати будь-яку халепу. Але поки у нас є Сила і Зброя, ми виживемо обов’язково.
Низький уклін вам, побратими і посестри, в Наш День.

Ця пісня народилася на нулі. Записувалася прямо на ротації. І в ній досить чесних кадрів “звідти”. Тому вийшла вона простою і жорсткою – як Сила і Зброя.

Я, Гліб Бабіч, гурт KOZAK SYSTEM і 10 Гірсько-Штурмова Бригада вітаємо всіх Вас з днем ​​Збройних Сил України!
Живіть довго і будьте щасливими. Перемагайте і повертайтеся – завжди!

Ця пісня – те, що треба, для того, щоб “зарядити батарейки”. Правда.
Тому допоможи її почути іншим. Зроби перепост і постав + в коментарі.

Все буде добре!


Ірина Геращенко

Армія заслужено має найбільшу довіру суспільства.

Ми маємо найкращу Армію, якою пишаємося.

Згадуємо сьогодні всіх загиблих в російсько-українській війні.
Всім, хто зараз несе службу, здоров’я та Перемоги!
Вашим родинам – щастя та любові.

З Днем ЗСУ! Дякуємо!
Всіх воїнів, чоловіків і жінок, ветеранів і ветеранок, кого знаю особисто обнімаю, пишаюся вами!


Ігор Артюшенко

Вітаю українських захисників з Днем Збройних Сил України!

Українське військо завжди відрізнялось своєю силою духу і міццю. В боях з російським окупантом весь світ побачив, на що готові наші бійці в захисті рідної землі. Армія нескорених, кіборги, незламні – так називають українських воїнів.

І вони довели свою міць. Російська армія, яка десятиріччями культивувала міф про свою непереможність, обломала зуби об Україну. Наші воїни не дали агресору здійснити свої загарбницькі плани по відношенню до нашої держави. Українські бійці зберегли Незалежність, і це надважлива подія в нашій історії!

На жаль, тисячі наших воїнів відстояли синьо-жовтий прапор ціною власних життів. Україна в неосяжному боргу перед вами. Вічна пам’ять і слава полеглим героям!

Шановні захисники, шановні військовослужбовці ЗСУ! Разом з українським народом я щиро дякую вам за мужність і незламність, за мирні міста, за можливість жити в своїй вільній Україні!

Традиційно в цей день у мене одне побажання – перемоги. Я впевнений, що ми відзначимо її вже скоро.

Слава Україні! Слава її Збройним Силам!


Сергій Місюра

Для мене в році є два найважливіших державних свята – День Незалежності та День Збройних Сил України.
Незалежності в наших реаліях не може бути без Збройних Сил. І зараз головний кулак оборони країни тримає рубіж Незалежності на Сході України.

Без Збройних Сил не може бути спокійного життя, чистого неба і нашої землі!
Без Збройних Сил не може існувати Україна.
Без України і наших воїнів не можемо існувати ми!

З великим святом, побратими!

Ми все і одразу – граніт і бетон,
Ми – ніжне тепло дитячих долонь,
Ми – батько, мати, брати і сини,
І мужність, стійкість, безсмертя – це ми!


Олексій Петров

Зі святом українське ВІЙСЬКО!

Єдина сила, яка вже сьомий рік тримає небо для України, боронячи її від російських окупантів!

Слава Україні!

Слава нації!


Андрій Смолій

День нашої сили та гордості, відваги та безпеки, безвідмовності та служіння Україні й українському народу.
День Збройних сил України!

Сьогодні пишаємося кожним військовим, який воює за нашу країну, кожним українцем, який у 2014 році став на захист України.

Дякуємо всім вам. Ви робите все, щоб Україна була та рухалася вперед. Ви тримаєте наше небо і наші кордони. Нашу Незалежність та віру в майбутнє.

Ціною власного життя наші славні Воїни, чоловіки та жінки, стримують московського ворога, агресора, що вже багато років намагається знищити країну. Впевнений, що подолаємо труднощі та здачу національних інтересів, і наша армія буде ставати сильнішою, й жоден агресор не зможе відірвати й шматка української землі!

Зі святом, українці!
Слава Україні!


Helgi Sharp

День Збройних сил України.

Без зайвого пафосу наведу слова Черчилля:

«Мене часто запитують: “За що ми воюємо?”
Можу відповісти: “Перестанемо воювати – тоді зрозумієте”».

Військові – люди законослухняні і терплять до останнього. Проте вони не люблять відступати і, якщо побачать, що цей процес стає перманентним, можуть підігнати до зрадників лафети своїх гармат. Хай це пам’ятають ті, хто наразі при владі.

Успіхів нашим воїнам у всьому, особливо, у бойовій підготовці, бо як кажуть в Америці: “Пінта поту зберігає галон крові.”

Слава Україні!

Фото © Наташа Іщенко


Роман Донік

С Днем ВСУ всех причастных!

На ваших плечах удержалась Независимость Украины в 2014.

И до сегодняшнего дня держится мирное небо над нашими головами.

Спасибо всем.
И держитесь. Это время нужно просто переждать, не теряя людей и не потеряв себя.

Ну а мы, чем сможем…


Alex Noinets

Сьогодні свято людей, завдяки яким ми маємо можливість жити і робити всю ту кончену дічь, яку ми робимо. Бо якби не вони, то і нас би не було. Лише завдяки батькам, які нас народили, і завдяки солдатам, які нас захищають, ми ще живі.

Ми живі, а вони – не завжди. Давайте спробуємо у зв’язку з цим жити якнайповніше, якнайрозумніше, якнайкорисніше. Давайте жити за себе і за 18 річного хлопця, який загинув і не освідчився в коханні. Ідіть і освідчуйтесь в коханні за нього, зараз, якщо ви чекали знаку, то це він. Завжди хотіли спробувати кокаїн, секс втрьох, отримати диплом лікаря, побачити Саграду Фамілью, одружитися, розлучитися, написати книгу, пісню, зняти фільм. Він теж хотів, але його вбили замість вас під Донецьком, Луганськом, на Савур-Могилі, під Маріуполем, у Широкіному та Золотому.

Давайте зараз. За себе і всіх, у кого “завтра” не буде, щоб у вас було.


Mark Savchuk

Сегодня – день ВСУ.

День людей, благодаря которым над ВР украинский флаг.

Спасибо вам большое (тем, кто служит сейчас, и тем, кто отслужил)!

Завтра мы пойдем под суд Рифа (ивент тут, приходите обязательно).
Вы – защищаете нашу свободу от внешних угроз, чтобы мы могли защищать нашу свободу от внутренних угроз.

Вместе мы – сила.


Елена Кудренко

Давайте выиграем эту войну.

Ведь столько уже убито, похоронено, искалечено, наплевано в души, что выиграть – это дело чести. Несмотря на отвод войск и запрет стрелять, несмотря на слабость и несмотря на сложность. Вся страна одета в пиксель и пропахла порохом, все готово и все готовы. Этот роман не дописан.

Давайте. Победим болезнь, глупость и предательство. Мы имеем то, что позволяем себе иметь. Мы стоим там, где позволяем себе остановиться. Иногда мы сами не осознаем, на что способны, сколько же сил в нас заложено.

Давайте выиграем. Нет никаких правил, пока мы сами их не напишем. Примеры, сравнения, “вы не сможете”, “у вас не получится, потому что…” – все это у кого-то уже было, так давайте сделаем то, чего еще ни у кого не было.

Кто-то скажет: сколько можно вставать после неудачи? Удар – подъем. Удар – снова подъем. Еще удар – тяжело. И дальше еще тяжелее. У нас уже все было – массовые расстрелы и Голодомор. Войны, где нас использовали, и потери, которые мы считали миллионами. Дальше только вперед. Иначе нас совсем не останется.

Давайте выиграем эту войну.