Остання роль в його житті

Віктор Федорончук

З однієї сторони, все настільки погано, що навіть писати про це вже не хочеться.
З іншої, демонізація Зеленського проблем ніяк не вирішить. Не тому, що, типу, можна знайти щось хороше в його діях, а тому, що він просто ширма, ганчіркова лялька з рукою кремля в жопі. І сам він нічого не робить – ані хорошого, ані поганого, якщо дивитися якраз на його посаду.

Він просто нічого не робить взагалі як Президент країни.

Зате роль свою – бути прикриттям для дій окупаційної влади, бути ідолом, цапом-відбувайлом, клоуном, шутом гороховим, який на себе відволікає увагу, поки окупанти демонтують Україну на всіх рівнях – Зеленський виконує якраз досить справно, послідовно і цілеспрямовано.

Ми можемо тільки догадуватись, який процент він одержує від розграбунку держави, і де йому обіцяно доживати свій вік після завершення його гри в ролі Президента України. Адже йому добре відомо, що це остання в його житті роль, і більше він ні на чому і ніде не зможе заробити.

Розраховувати, що він типу “одумається” і почне щось робити для виправлення ситуації чи для здійснення вологих мрій зебілів, – дурість і марна надія. Не для цього його посадили в крісло Президента і записують дебільні відосики для лохотрату з його участю.

Автор