Головою Львівської обласної ради обрана Ірина Гримак з «Європейської Солідарності» (фото)

Перша сесія Львівської обласної ради розпочала роботу 1 грудня, згідно з рішенням Львівської обласної територіальної виборчої комісії.

Головою Львівської обласної ради стала Ірина Гримак від «Європейської Солідарності». Її кандидатуру підтримав 61 депутат з 82.

У своєму виступі Ірина Гримак подякувала колегам за підтримку та закликала до об’єднання депутатів з різних фракції для вирішення проблем регіону.

Саме згуртованість, професійність та патріотизм депутатського корпусу, на думку новообраної голови Львівської обласної ради, стануть запорукою злагодженої результативної праці на користь громаді.

«Саме ми, Львівська обласна рада, захищаємо ті цінності, які є важливими для більшості жителів Львівської області. Я впевнена, що в цьому залі всі є союзниками та партнерами. Бо всі ми прагнемо одного – успіху Львівщини та України. В нас одні цінності і одна мета», – наголосила Гримак.

Основне завдання депутатів області на її думку полягає в тому, щоб забезпечити європейський рівень стандартів життя в громадах Львівщини.

«Львівщина завжди показувала приклад єдності. Я впевнена, що нашою спільною працею ми продемонструємо всім, нову якість управління. Ми співпрацюватимемо зі всіма, хто прагне розвитку нашої Львівщини і нашої України», – запевнила Ірина Гримак.

Нагадаємо, на місцевих виборах Ірина Гримак була першим номером у списку від партії «Європейська Солідарність».

Фото © Facebook Олег Синютка

Джерело

Фото на заставці © Львівський портал

 

Гримак Ірина Ярославівна народилася 1981 року у м. Львові.

Освіта, закінчила: Львівський кооперативний коледж економіки і права,
Львівську комерційну академію (1999-2004) («Товарознавство і комерційна діяльність»),
2009 р. – Львівський національний аграрний університет (землевпорядкування і кадастр, спеціаліст із землевпорядкування і кадастру),
Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України (2010) («Державне управління»).

З 2000 р. до 2015 р. працювала у Львівській міській раді на різних посадах, зокрема, в управлінні земельних ресурсів, заступником голови у декількох райадміністраціях, два роки – головою Залізничної райадміністрації.
У 2015-2019 рр. обіймала посаду заступника голови Львівської облдержадміністрації.

Одружена. Виховує сина.