Всі потоки замкнено на Банковій (відео, прослушка)

Володимир Ар’єв

Головне із викладеного Леросом запису – фрагмент, де соратник Льоні-Космоса Денис Комарницький каже куму Єрмака Тищенку, що при минулій владі їх могли і посадити, а зараз можна красти, і в офісі президента все «порєшают».

Так воно і є, тепер все замкнено на Банковій. Призначення, потоки – лише через перший кабінет. Стрибок корупції вгору наочний: повернулися відкати за повернення ПДВ, розпил на «Великому крадівництві» шалений, хабарництво процвітає, рейдерство і накати на бізнес силовиків тощо зросли в рази! Кілька знайомих через рекетирів з правоохоронних органів виїхали за кордон (окрема тема). Міжнародні організації, які відзначали позитивну динаміку в боротьбі з корупцією, зараз ставлять протилежні оцінки.

І попри те раніше про корупцію кричали з кожної праски, а тепер – дивовижна тиша. Все добре чи майже добре, хоча реальність інакша. Мусолять нафталіновий «Роттердам+», а тирінг нинішніх насельників Банкової воліють не помічати. Що ж сталося?

Все просто: маніпуляторів і торгівців довірою на антикорупції, типу заслуженого залізничника чи не менш заслуженого укроборонпромщика, за заслуги перед зеленською владою добре пригодували. Інших «борцунів» теж. Тому й тихо. Але свою справу вони зробили: країна несеться в прірву.

 

Квота банды Черновецких в Слуге Народа гарантирована лично Зеленским, поэтому президента не удивляет, что в списке…

Опубліковано Geo Leros Субота, 3 жовтня 2020 р.