Пам’ятка виборцю: за кого та як голосувати 25 жовтня (відео)

Костюк Олександр
За кого голосувати?

Підемо від зворотного.
Все, здавалося б, просто і очевидно.

1. Не можна обирати у владу проросійські партії та проросійських політиків.

Просто тому, що не може бути в хаті ладу, добробуту та процвітання, коли в ній керує агресивний, нахабний, п’яний сусід. Тому що скрізь, де є вплив москви, виходить ГДР (НДР), Північна Корея, Придністров’я, Абхазія або ОРДЛО. Приклад ОРДЛО – просто перед очима. Руйнація, комендантські години, підвали, вивіз підприємств, віджим квартир, майна, бізнесу, деградація, вимирання.

2. Не можна обирати у владу популістів.

Тому що популісти завжди руйнують державу. Тому що популісти брешуть, обіцяючи те, чого не можуть виконати.

3. Не можна обирати у владу кишенькові партії проросійських олігархів.

Тому що їх головна мета – доїти державу і продавати її москві.

4. Не можна обирати у владу псевдопатріотичних кремлівських підсадних качок.

Тому що вони харчуються за гроші ворога, і їх головна мета – відтягти голоси у патріотів-державників, дискредитувати патріотичний рух, зруйнувати державу зсередини.

Тепер структуруємо наявні в Україні партії.

Очевидно промосковські: ОПЗЖ, партія Шарія, Пальчевський, Наш Край, Наші, Відродження.
Популісти: СН (популісти з проросійським ухилом), Батьківщина, Свобода (популісти з націоналістичним ухилом).
Кишенькові партії промосковських олігархів: “За майбутнє” (Коломойський), Голос (Пінчук – з псевдопатріотичним забарвленням), Радикальна партія Ляшка (Ахметов).
Кремлівські псевдопатріотичні підсадні качки: Сила і честь, Нацкорпус, Самопоміч, Громадянська позиція Гриценка і т.п.

Висновки робіть самі.

Обирати потрібно ДЕРЖАВНИКІВ.

Тільки тоді через захист держави, незалежності, дотримання законів, вільну конкурентну економіку і важку працю українська держава досягне розквіту, добробуту та процвітання.
І допоки українці не почнуть думати головою, не зрозуміють очевидних речей і не почнуть обирати державників, приречені ходити по колу. Приречені на нестабільність, розбрат, відсталість, низький рівень життя.
І тим, хто все це розуміє, доведеться з сумом за тим спостерігати.


Олександр Дедюхін
Алгоритм правильного голосування на виборах

Уважно роздивіться це фото. На ньому зображений найкращій кандидат у депутати Полтавської міської ради. І ви маєте його обрати. Як це зробити.

1. Якщо ви голосуєте по другому територіальному округу у місті Полтава вам дуже пощастило. Бо саме по цьому округу балотується протоієрей Олександр Дедюхін (на фото).

2. Ви берете бюлетень світло-жовтого кольору (з виборів депутатів міської ради) і знаходите там серед інших партій “Європейська Солідарність”, та ставите галочку або плюсик у квадратику. Але це ще не все.

3. Ви дивитесь трішечки вправо і знаходите там прізвища людей, котрі балотуються від ЄС. Безумовно, всі вони гарні та достойні, але ж ви прийшли обрати Олександра Дедюхіна, який стоїть у другому територіальному округу під першим номером, тому у спеціальних клітиночках після прізвищ ви ставите дві цифри 01. Їх потрібно намалювати чітко по лініям, як колись це було на конвертах з індексом.

4. Ви складаєте світло-жовтий бюлетень, та кидаєте його в урну для голосування. Ви все зробили правильно та обрали найкращого.

* * *
Що робити тим, хто живе у Полтавському ОТГ, голосує за депутатів Полтавської міської ради, але їм не пощастило жити у другому територіальному виборчому округу у м. Полтава, і в їх бюлетенях немає прізвища Дедюхін.

1. Не впадати в розпач, коли ви не знайдете улюбленого блогера та протоієрея Олександра Дедюхіна серед запропонованих прізвищ.

2. Ви все одно берете бюлетень світло-жовтого кольору (з виборів депутатів міської ради) та знаходите там “Європейську Солідарність” і ставите навпроти неї галочку або хрестик.

3. ВСЕ. Ви складаєте бюлетень та опускаєте його в урну для голосування. Якщо ви голосуєте НЕ по другому територіальному виборчому округу у м. Полтаві, а хочете обрати депутатом Полтавської міської ради Олександра Дедюхіна, то в вашому випадку достатньо проголосувати за список партії, без зазначення інших прізвищ.

Отже. Якщо у вашому бюлетені світло-жовтого кольору ви знайдете Дедюхіна, то відмічаєте ЄС, малюєте 01, якщо такого прізвища там немає, то, проголосував за ЄС, ви обираєте Дедюхіна.

Так, система складна. Але ж ви самі казали, що потрібен інтелектуальний тест для виборця, тепер у вас є шанс його пройти.

А тепер лайк, репост, побажання перемоги і багато християнської любові.


Центральна виборча комісія, Постанова від 24 вересня 2020 року № 295 “Про затвердження форми та кольору виборчих бюлетенів з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів”

2. Затвердити колір виборчих бюлетенів:

блакитного кольору – з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласної ради;

світло-зеленого кольору – з виборів депутатів районної ради;

світло-жовтого кольору – з виборів депутатів міської ради;

світло-сірого кольору – з виборів депутатів районної у місті ради;

кремового кольору – з виборів депутатів сільської, селищної ради;

світло-рожевого кольору – з виборів сільського, селищного, міського голови.