Почивати на лаврах ще дуже рано. Тримаємо стрій!

Петро Порошенко

Рейтинг «Слуги народу» падає, а «Європейської Солідарності» зростає. З таким заголовком вчора ЗМІ оприлюднили нове соціологічне дослідження. Дякуємо вам за таку потужну підтримку!

Ми йдемо перемагати на місцевих виборах. Йдемо, щоб боронити країну від вірусу «Зе-19», від непрофесіоналізму і безвідповідальності влади. Бо на словах влада декларує як мету вступ до ЄС та НАТО. А на ділі – це навіть на ходьба на місці, це повзучий реверс, це повільне сповзання України назад у сферу російського впливу.

Щоби запобігти цьому, Україна потребує сильної опозиції. І такою опозицією є Європейська Солідарність.


Олександр Дедюхін

Подивився нові рейтинги. І ось що можу сказати, якщо коротко. Нічого нового. Не в тому сенсі, що рейтинги не змінюються, а у тому, що зберігаються раніше намічені тенденції: Слуги падають, ЄС росте, ОПЗЖ сидить в засаді.

Я далекий від безумного оптимізму, але як стриманий реаліст можу сказати, що все йде за планом. Мудрий нарід поступово оговтується від потоку сечі, вилитої на нього Бєня-ТВ, та потроху витирає очі. Про це свідчить їх 21%, тобто підтримка впала більш ніж вдвічі.

На другому місці міцно закріпилася ЄС з відставанням менш ніж на 4%. Знов чим далі, тим більше виборців переконуються, що «Європейська Солідарність» – єдина реальна опозиційна сила, здатна обʼєднати патріотів та країну.

Довгий час ви волали, що мудрий наріт після зелених популістів обере червоних ригів з ОПЗЖ чи Шарія, но ніт, підтримка ОПЖЗ хоч і більше, ніж нам хотілося б, але не критично. Більше того, лохокторат цієї пʼятої колони Кремля з року в рік зменшується, бо мре, а невеличкій ріст рейтингу цієї сили останніми місяцями був пов’язаний виключно з тим, що до ригів поверталися блудні діти, укушені Зеленським. Так що ваш песімізм недоречний.

Безумовно, почивати на лаврах ще дуже рано. Попереду вкрай багато роботи, складної та важкої, але тенденції я вам намалював, і вони непогані. Тримаємо стрій.