Про “антикорупціонерів” і справу насірова

Mason Lemberg

Не можу визначитися з тим, що для мене найогидніше в цій усій історії з насіровим:

– чи це насіров, який корчить з себе трупа

– чи це НАБУ, яке відмазує насірова від відповідальності своєю непрофесійністю і зливами інформації

– чи це люди, котрі враз забули про квартири, григоришина, отримання оплати від кремлівських змі, шантажування манафорта і побігли “боротися з корупцією” лайками леща і мусі.

Думаю, що все ж таки остання категорія викликає найбільшу огиду. Бо перших двох все ж ще можна зрозуміти. Вони працюють у власних інтересах, а мотиви копрофагії в третьому випадку важко зрозуміти.

Те, що лещенко ДО проведення операції у себе в фейсбуці заявив про арешт насірова, абсолютно не свідчить про те, що він став антикорупціонером і перестав бути шавкою гуснявих олігархів.

Власне, він продовжує діяти в інтересах григоришина, користуючись будь-яким інфоприводом, навіть арештом насірова, а ви, шановні друзі, чомусь знову “це” їсте.

Ось подивіться які маніпуляції… В чиїх інтересах лещенко “захищає енергетичний ринок від свавілля СБУ”, ану давайте подумаємо?

Найсмішніше, що в цих дурнів одна методичка на всіх. Лещу ізлівал душу сам насіров, а найєму адвокати, які то ходили навколо, то всіма силами доводили невинуватість, то хіхікали, видаючи “режисера спектакля”.
Прямо така ніч откровєній 🙂

Я вже не кажу про те, що 2 дні ці люди намагалися придумувати казки про “режисера спектаклю”, придумуючи фейки, то про БПП, яке захищає насірова, то вимагаючи вказівок ПП для суду, а потім ображаючись, що вказівок не було.

А як виявилося сьогодні по факту проведення судового засідання, ніхто не перешкоджає його проведенню. Просто НАБУ зробило все, щоб цей цирк мав місце…

Автор