Олігархам – все, незаможним – дулю, або Владна ОПГ вершить кривосуддя

Антон Швец

Суддя Вовк виніс рішення на користь Суркисів.

250 мільйонів долларів плюс 100 мільйонів додатково повинні бути списані з Привату.

10 мільярдів гривень. Вимоги Суркісів було підтримано суддею Вовком повністю. Текст рішення буде завтра.

Подивимось тепер, чи буде грати голова НБУ Кирило Шевченко на боці Суркісів і спише гроші на їх користь чи ні.

Невеличке пояснення.
Це рішення Вовка – це роз’яснення, ЯК САМЕ Державна виконавча служба (підпорядкована Мін’юсту міністра Малюськи) повинна стягнути гроші на користь Суркісів.

Це роз’яснення про стягнення зроблено у межах ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, бо рішення по суті справи немає. Такого раніше ніколи не бувало, але тепер є – гроші будуть стягнуті на офшори Суркисів без рішення суду, і ніхто ті гроші більше не побачить ніколи. Навіть якщо рішення по суті потім буде не на користь Сурків.

Завтра Вовк вирішить долю деяких виконавчих справ, щодо яких це роз’яснення (2 з 6). Інші справи потрапили до іншого судді, по ним рішення будуть потім.


Alex Noinets

Я, чесно кажучи, задоволений. Нарешті. Нарешті відкритий, чесний, сміливий прой*б всієї системи від початку до кінця. Нарешті він достатньо простий і прозорий, щоб його зрозумів навіть найсвітліший ельф із заокраїнного заходу. В Лондоні Суркіс каже одне, в Україні абсолютно протилежне, його офшорки прямо пов’язані з коломоєм, всі все знають, всім цікаво, всі слідкують.

Нельзя обосраться, нельзя обосраться, и мы…

ОБОСРААААЛИИИСЬ! Лай-лай-ла, лалалалалала, лалайла. Нельзя обосраться, а мы обосрались, пам пара бам пам. Па бам.

Тепер Національний Банк України. В обличчі некорумпованого страшного Смолія, нє, всьо, Смолія ви викинули, а в обличчі молодого, чесного, професійного Кирила “Керміта” Шевченка візьме десять мільярдів гривень і викине їх у прірву. Під наші гучні овації.

А потім цей самий Кирило Шевченко піде в кабінет і буде писати тези для розмови з Крісталіною Гергієвою. В яких доводитиме, що Україні потрібно дати новий транш МВФ. І що цей транш не полетить у прірву Коломойському.

Коротше, сьогодні сталася велика історична подія. Сьогодні всі уряди Зеленського назавжди завершили свою співпрацю з МВФ. Тепер ми будемо лише віддавати борги.

Поки Зеленський президент.

* * *

За Зеленського проголосувало 13,5 мільйонів виборців.

10 мільярдів поділити на 13,5 мільйонів буде 740 гривень.

Золота коронка коштує від трьох тисяч гривень.

Тобто нічого страшного не сталося, просто Зеленський виконав сьогодні 25% своєї передвиборчої програми. Всього за один день. А днів ще попереду багато.


Елена Подгорная

Сегодня известный судья Вовк вынес таки решение про деньги в пользу братьев Суркисов. Что ещё раз доказывает, что можно ходить и протестовать под эти ваши суды до синих веников, а судье Вовку до спины.

Эту клоаку можно удалить только физически. Больше никак. От така рехворма.

250 миллионов баксов и 100 миллионов баксов дополнительно Привату придётся списать на счёт бедным Суркисам. А там они уже поделятся с кем надо. Это примерно 10 миллиардов гривен. Интересно, что-то останется для Динамо?

Привет Зе-электорату. Пенсии и субсидии весело машут вам х*ем.


Татьяна Худякова

Профильний комитет Верховной Рады одобрил изменения в бюджет. В 2020-м малообеспеченные получат субсидий на 2 млрд грн меньше. Это патамушта страна у нас бедная, малообеспеченные у нас часто таковыми просто прикидываются, патамушта вирус лютует, мировой кризис еще, барыги-попередники всё по3,14дили, а что, при вашем Порошенке лучше было?

Я всё перечислила? Иногда забываю весь комплекс аргументов на тему, почему мы перманентно в жопе.
В общем, уЗелёнского посидели, пошевелили умищами и решили, что доколе эти малообеспеченные будут жировать на субсидиях, пить кровь народную натурально вёдрами. Дохрена вам радости, дебилам, которые голосуют за теоретическое «хуже не будет».

И я бы даже поверила, что в Украине настала скрута и поприжаться надо всем, даже тем, кто на субсидии отапливается, но увы. Не могу чёто. Потому что буквально вчера Пещерный суд отдал Суркисам по делу ПриватБанка 10 млрд грн., требования Суркисов удовлетворены полностью. Причем отдал в надприродний спосіб – судья Вовк разъяснил, что эти деньги можно вынуть из Украины в «межах забезпечення». Т.е. 10 млрд грн уйдут на офшоры Суркисов даже без решения дела ПО СУТИ. Удивительное рядом, да.

С одной стороны, почти нищие люди лишились двух лярдов бюджетной помощи, а с другой, каждый из нас отлистает бабла небедным совсем Суркисам, просто патамушта гладиолус.

А и правильно. Справедливости вы хотели? Нате. Вот такая она социальная справедливость в исполнении клоуна с комплексами неполноценности. Вы сыграли в карты с шулерами весной прошлого года – ну а чего вы ожидали по итогу? Хуже ж не будет, да.


Валерій Прозапас

А от і підтвердження до попереднього посту – друзьям Коломойського досточтімим Суркісам державний ПриватБанк виплатить 10 мільярдів.

Уявляєте, як заважав цьому Порошенко, коли крав у цих прекрасних людей в бюджет на всякі ненужні реформи та оборону, щоб на них наживаться?

Так що це безпалевне рішення судді Вовка безперечно вже можна занести до найвеличніших досягнень епохи Зеленського, а то ви кажете огурєц, Фокін, мячік, чорний пояс і більше нічого путнього.

Красатіща же.


Mason Lemberg

Пещерний районний суд Києва під головуванням судді Вовка (того самого, який судив Марченка, Чорновол, Антоненка (Ріфмастер), Порошенка та інших політичних опонентів влади) задовільнив позов офшорних компаній Суркіса до ПриватБанку в сумі 350 000 000 доларів США

Як вам судова реформа Зеленського, уй0*ки?

Що там з індексом корупції?


Джон Сміт

Корупціонер Порошенко Мальдівський вкрав 40 млрд грн у банди Яника і розтратив шляхом зарахування у бюджет. Профінансував на ці гроші, барига такий, дороги, ракетну програму і будівництво житла для військових.

Ще цей гад вкрав у олігархів ПриватБанк і теж злочинно розтратив шляхом передачі у державну власність. Після цього ПриватБанк раптом став прибутковим, і цього року влада зелених бацил вигребла з нього 24,5 млрд грн прибутку.

Баригу ненавиділи. Кожна шавка – від всіляких скрипіних, яневських, руденок, мосійчуків і іншого лайна – мріяла гавкнути щось про нього.

А тепер при владі шавка олігархів. І всі інші ці ручні шавки олігархів мовчать, що шавка з їхньої зграї ручних шавок через ручний Печерний суд з суддею Вовком повертає Суркісам 10 млрд грн з ПриватБанку.

Зграя шавок мовчить, бо зграя шавок знає правду, що їхня зграя вирвала шматок у держави, і з нього перепаде їм всім. Це – квартира бородатої женщіни, це – спа, манікюр і дорога укладка для Наталі Скабєєвої, щоб бодрячком вішати лапшу українцям про борщовий набір, і це оплата свободи власного слова у савєлія шустермана.

Олігархи – вороги. Це зрозуміло. Але не менші вороги ось ці бляді, що гордо називають себе “журналістами”, а зараз мовчать. Вони називали себе четвертою владою. Що ж, наша четверта влада інфікована ворожим впливом. Наша четверта влада – корупціонери і олігархи. Тоді і люстрацію їм всім.


Anton Senenko

Просто подумалося: 10 мільярдів гривень, які Приват програв Суркісам, – це 40 (сорок) років фінансування Національного фонду досліджень України. Це якщо рахувати за бюджетом 2020 року, з якого влада під приводом боротьби з коронавірусом вкрала на будівництво доріг та фінансування Авакова рівно половину. (Сподіваюсь, у майбутньому всі співучасники злочину під назвою “Розпил коронавірусного фонду” сядуть за грати на роки).

Але повернімось до фонду.
Сорок років досліджень. Сорок. Якщо збільшити фінансування вдвічі – двадцять.
Це два десятиліття безперервних досліджень, розбудови наукових шкіл, переоснащення парку обладнання, програми співробітництва з розвиненими країнами, циркуляція мізків, вир ідей.

Але очевидно, що якби питання стояло саме так – надати 10 мільярдів гривень Нацфонду на 40 (чи 20) років, ми б почули багато історій від різних чиновників і лідерів думок про те, що українській науці то занадто. Мовляв, лусне від щастя. А от коли справа стосується олігархів, які просто виводять кошти в офшори, то все нормально.

І тут слово Нацфонд можна було б замінити на будь-що – програма переоснащення лікарень, розвиток опорних шкіл і т.д., і т.п., і результат був би тим самим – занадто. А от Суркісам – ну шо ж зробиш, немає вибору, буває, бла-бла-бла.

Хоча чому тут дивуватись, якщо Суркіси зара виведуть тільки 10 мільярдів, поки державні мужі виводять цілий коронавірусний фонд в 66 мільярдів.

Які ж цікаві часи.


Mark Savchuk

Anton Shvets, Богдан Кузьмич и я встретили Малюську, когда тот выходил из Печерского суда.

Послушайте, что он говорит. Человек, который МЕНЯ обвинял “в заказе на него”, теперь говорит, что “суд какой-то странный”, “если решение будет принято ПРОТИВ госбанка, то это приведет к огромным убыткам, и что справедливый суд не должен принимать такого решения”.

ХАХА, КАК СТРАННО! Человек, который еще совсем недавно под страхом смерти отказывался прямо комментировать ЛЮБОЕ решение Печерского суда (типа я министр, я не могу комментировать), ВДРУГ проснулся.

Справа от Малюськи вы можете увидеть охранника.

На вопрос Антона “кто этот охранник, и на чьи деньги его наняли?” Малюська ответил, что это не охранник, это просто водитель. Который ходит за Малюськой, куда бы тот не пошел.

Звук не очень, но где-то с 30-ой секунды можно нормально разобрать, что говорит Денис.

Мы все записываем, мы все скриним.

Мы этого вам никогда не забудем.

Зе-команда е*аная.

Автор