За якість монобільшості слуг має відповідати Зеленський

Ігор Артюшенко

А пам’ятаєте, скільки помиїв вилив Лещенко, який був депутатом від Блоку Петра Порошенка, на п’ятого президента? Але його ніхто не чіпав — всі дотримувалися демократичної процедури та поваги до думки кожного. Навіть якщо та думка була більше схожа не на “свободу слова”, а на “свободу брехні”.

До речі, жодне звинувачення Лещенка не підтвердилося, а від Зеленського він потім отримав тепле і дуже грошовите місце в наглядовій раді Укрзалізниці.

Але тепер, коли Гео Лерос опублікував плівки, в яких брат Єрмака торгував посадами, то йому спалили автомобіль, виключили з фракції, а Зеленський назвав його зрадником та хабарником, чим знову перевищив власні повноваження та виставив себе посміховиськом.

Зеленський — не суд і не має права призначати винних. Більше того, він має відповідати за наклеп, якщо його звинувачення в бік Лероса не підтвердяться.

Я не хочу захищати Гео Лероса, бо він і такі, як він, якраз легалізували режим Зеленського. Але ж якщо він дійсно хабарник, то Зеленський повинен вибачитися перед українцями за те, що взяв його до свого списку і за ручку посадив в депутатське крісло.

Пам’ятаєте цю історію? Президент особисто з Андрієм Богданом проводив співбесіди з кожним кандидатом в депутати та публічно брав за них відповідальність.

Тому саме йому і відповідати за всіх тих гвалтівників, сепарів, українофобів, корупціонерів та невігласів у монобільшості слуг.


Mason Lemberg

Бородате нічтожество Сірожу, яке, будучи в провладній фракції парламенту минулого скликання, ВИГАДУВАЛО відверті казки для повних ідіотів, мудрий наріт називав “антикорупціонером”.

Таким самим нічтожеством був у провладній фракції парламенту цього скликання і Гео Ланос. На відміну від Сірожі воно не вигадувало казки про корупцію, а надало відеодокази. При тому що є закон про викривачів. І воно стало корупціонером і зрадником.

Суди тупо безпределять, садять невинних людей, випускають беркутівців, терористів, приймають рішення на користь бені і суркісів. Але ніяка сука з телевізора не розказує про судову реформу Зеленського в турборежимі абсолютної влади. І індекс корупції теж чомусь не міряють.
Породьба з корупційов як найбільше бажання мудрого наріду при попередній владі перестала цікавити мудрий наріт взагалі.
На фронті кидають помирати військових, приховують жертви, обстріли.
І натаха скабєєва з телеканалу беня+медведчук не б’ється в істериках про кунги, а пропихує подачу води в Крим.

То ж якщо ви питаєте, як так сталося, і хто це зробив? То відповідь дуже проста: тупість і безвідповідальність мудрого наріту і натахи скабєєвої.

 

Фото © Facebook Geo Leros

Автор