Якщо не хочеш жити в інформаційному «95 Кварталі», приєднуйся до нас!

Гліб Бабіч

Увага! Важливо.

Клоуни з божевільного шапіто перестають бути безпечними, коли їм роздають сокири. У нашому владному політичному цирку роль сокир виконують “важелі впливу”, якими вони з радісним вереском намагаються бити по головах опонентів.

Ось і Нацрада з питань телебачення і радіомовлення з березня місяця перетворилася із засобу захисту національних інтересів в засіб розправи. І завтра, 3 вересня, об 11:00 у опозиційного радіо Телеканал “Прямий” – Прямий FM відбиратимуть ліцензії на мовлення.

Попереду місцеві вибори. Тому головна мета – ліцензія на регіони. А саме Мелітополь, Біла Церква, Марганець, Павлоград, Переяслав-Хмельницький і Лубни. І це, повірте, тільки початок.

Після того, як в березні влада отримала повний контроль на Нацрадою, її більше не турбують питання захисту українського контенту і національної безпеки в інформаційній сфері. Тепер завдання цього органу – переслідування політичних опонентів і обслуговування влади.

Тому не дивуйтеся, коли з ваших телевізорів і радіоприймачів ви будете чути все більше проросійських персонажів, які попередні п’ять років боялися навіть голову підняти. Впереміж з російською попсою, шансоном і фантастичними версіями про світле сьогодення у виконанні чинної влади.
Обаранювання населення повинно тривати повним ходом, і ніщо не має цьому заважати.

Голос опозиції, реальні новини та інформація (які не влаштовують владу) повинні зникнути.
Тим більше на носі вибори, де регіональні позиції “монобільшості” з веселим свистом летять до позначки “сувора реальність”.

Я кличу всіх, хто може, прийти під Нацраду з питань телебачення і радіомовлення завтра, 3 вересня, о 10:30 в Києві, за адресою Прорізна, 2, і підтримати Прямий FM.

Клоунів з сокирами треба зупиняти зі старту. Інакше скоро ми будемо жити в інформаційному 95 кварталі. З російським акцентом. Мовчки.

Допоможи нам у інформаційному опорі. Зроби поширення і постав “+” у коментарі.
Чекаємо на тебе!


Олександр Погребиський

Влада вже геть збожеволіла!

Завтра Нацкомісія буде намагатись анулювати ліцензію у Прямого! Починають вони з радіо, але мають дуже далекоглядні перспективи і на Телеканал!

Телеканал “Прямий” – це відкритий майданчик для дискусій, на який запрошують абсолютно всіх!
Телеканал “Прямий” – це канал з Україною та про Україну!

Особисто я прийду підтримати Прямий!
Пропоную і вам прийти 3 вересня (четвер) о 10:30 на вул. Прорізну, 2 у Києві.

Там побачимось!
Захистити Свободу Слова, як і інші елементи демократії, вважаю нашим обов’язком!


Андрій Смолій

Як ви вже знаєте, Зеленський фактично наказав почати наступ на Телеканал “Прямий”. З різних джерел стало відомо, що готується атака на найрейтинговіший опозиційний інформаційний канал.

1. 03 вересня Нацрада з питань телебачення та радіомовлення планує забрати ліцензію у радіо «Прямий ФМ» або хоча б видати «попередження» з подальшими намаганнями анулювання ліцензії.

2. ДБР нібито направило подання про проведення масштабних обшуків на каналі, що має призвести до паралізування його діяльності.

3. Програмою максимум для ОП може стати арешт активів телеканалу та його передача в управління АРМА, яке відповідно може передати телеканал «визначеній організації». Зрозуміло, що це буде хтось близький до Зеленського чи його оточення.

Фактично це означає, що проукраїнському мовнику хочуть остаточно закрити рота, а журналістам не дати можливості подавати інформацію, відмінну від бачення Зеленського та «слуг народу».

Якщо це станеться, то Україна піде шляхом Росії чи Білорусі. Там теж у 90-х та на початку 00-х закривали канали або передавали їх у правильні руки ФСБ-КДБ.

Тільки наш розголос зараз не дасть «прикрутити звук» незалежним ЗМІ та знищити журналістику в Україні.

Автор