Хлопчик вирішив погратися в Януковича

Володимир Ар’єв

Новий заступник керівника офісу Зеленського – колишній член команди МВС Захарченка – Олег Татаров, той самий, який переслідував Майдан.

Нутро Зеленського все більше дається взнаки. Тепер Татаров куруватиме правоохоронну систему (привіт Авакову!) і протидію корупції.

Перший дзвічонок, правда, протидія не корупції, а НАБУ, у якої Печерський суд забрав справу проти суддів ОАСК, чиї розмови про переворот, реванш та інші жахливі речі стали шоком для всіх. Можна не сумніватися на які три букви скерують цю справу. І ДБР у цій дорозі буде лише перевалочним пунктом.

А все тому, що Зеленському перед виборами заманулося лояльності та контролю за адмінсудами. Розізлений падінням рейтингу хлопчик остаточно вирішив погратися в Януковича? Тим швидше для нього все закінчиться.


Mason Lemberg

Адвокат єфремова…
Адвокат януковича…
Зам мусора захарченка, адвокат одеської вати…
Зам табачніка…

Це тільки ті, що я згадав.
Це тільки ті, хто обійняв посади офіційно.
Бо є ще й хорошковський, тігіпко, портнов та інші.
Це тільки ті, кого ОСОБИСТО призначила особина, що 1,5 року тому на стадіоні питала в Порошенка “Чому не покарані вбивці Небесної Сотні?” А потім відпустила беркут і призначила ось це.
Це щоб ви потім не казали, що “сцарь не віноват, боярє плохіє” чи “мальчік хороший і чесний, но йєго обманивают, окруженіє плохоє, он нє знаєт”.

Мене це не дивує, і я на це очікував.
Дивують мене 2 факти:

1) Відсутність будь-якої реакції на такі речі від так званих “ррреволюціонерів” і “націоналістів”. Все норм, я так розумію?
2) Цікаво, як воно співпрацюється з такими людьми тим, хто клявся помститися за смерті українців, хто підтримує проукраїнський, проєвропейський вектор руху? Як воно сидіти за одним столом, звітувати перед цими особинами?