«Слуги» змінюють партійне гасло

Валерій Прозапас

“Cлугі” змінюють партійне гасло “Зробимо їх разом!” на щось інше, поки не придумали на що саме, чим би новеньким ввести в оману свій дезорієнтований пограбований електорат.

Бо поки що вони “зробили” економіку, промисловість, інвестиції та робочі місця на користь своїх акціонерів, звичайно.

Зупинили ключові реформи та повернули старі добрі схеми часів розвитого паханату Януковича.

Як, до речі, і його знамениті кадри, які швиденько привели бюджет до стану звичного дефіциту у 300 мільярдів.

“Зробили” Україну незрозумілою для союзників та цивілізованих країн заявами про “несвоєчасність синхронізації законодавства з Євросоюзом” та “недосяжності стандартів НАТО”.

А ще “зробили” знову впливовими всяку шваль типу Портнова та розв’язали руки промосковському медведчуківському кодлу, яке до них сиділо або за кордоном, або під плінтусом.

За “зроблене” з армією та обороноздатністю їм, сподіваюсь, ще доведеться відповідати, як і за переслідування військових, політично мотивовані справи, використання “правоохоронних” органів у власних інтересах.

“Зробили” очікування “швидко закінчити війну”, “зробили” гідність, розвиток, майбутнє – в результаті під 70% населення “зделанноє вместє” в державі оцінюють як рух в неправильному напрямку, а 60% стали тупо біднішими в порівнянні з часами “попередників”.

Тому премудрі актори/сценаристи/квнщікі/фокусники і хто там ще премудро вирішили не змінити свої шкідливі підходи та безвідповідальну політику, а просто прикрити свої злочини та дурість новим красивеньким гаслом.

Але це вже агонія.

Під питанням лише глибина катастрофи, до якої приведуть країну “слугі” і після якої вони назавжди зникнуть.

Не найбільша (поки що), але найсмішніша в історії України афера “дєланія вмєстє” добігає кінця.

Автор