Коломойському не потрібна інвестиційна няня

Mark Savchuk

Коломойскому не нужна инвестиционная няня, он сам все сделает (потому что Зеленский молчит и все терпит).

SkyUp выгонит с рынка, чобы МАУ было легче работать, + 1+1 конкурентов давит.

Центрэнерго обанкротит, монополию на очистку воды получит.

Бизнесмен года 2020 у нас, конечно, Игорь Валерьевич.

А государство потом в жопе, и зеленый клоун винит високосный год и курс гривни во всех бедах.

Идиотизм.


Мережа Ланет

«1+1 Media» вдається до неконкурентних підступних методів боротьби з незалежними телеканалами, намагаючись зашкодити їхній діяльності руками крупних провайдерів ‼️

До керівництва Мережі Ланет зателефонував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення групи «1+1 Media». У розмові представник медіагрупи наполягав на вимкненні з пакетів телебачення Мережі Ланет низки телеканалів, сигнал яких доступний на супутнику в незакодованому вигляді. До переліку таких каналів входять: Сонце, Трофей, Наука, Фауна, Терра, XSport, Eко TV, Малятко, Niki Kids, Niki Junior, EU Music, 4ever Music та інші. Андрій Мальчевський також повідомив, що для пришвидшення прийняття рішення на адресу Мережі Ланет буде надіслано листа про припинення співпраці.

Отримавши такий лист, датований 23.06.2020, ми спробували вирішити ситуацію та запропонували «1+1 Media» відкликати розірвання договору. Однак керівництво медіагрупи відхилило усі звернення.

Прямий тиск з боку «1+1 Media», що користується своїм положенням на ринку, має на меті завдання збитків невеликим “нішевим” телеканалам та позбавлення їх доступу до аудиторії глядачів. Мережа Ланет співпрацює з незалежними українськими мовниками, керуючись інтересом аудиторії до наповнення телеканалів, ретельно дотримуючись закладених умов співпраці, не зважаючи на розмір та масштаби телеканалу.

Втручання «1+1 Media» у господарську діяльність Мережі Ланет неприйнятне, а також перешкоджає доброчесним відносинам з іншими гравцями ринку.

У зв’язку з цим ми закликаємо колег по ринку, що також піддаються тиску, медійну спільноту та глядачів, що цінують можливість вибору, приєднатися до засудження таких кроків.

Також вимагаємо у керівництва «1+1 Media» утриматися від неконкурентних методів тиску на провайдерів та незалежних мовників.

Зі свого боку Мережа Ланет прагне продовжувати ретрансляцію і 1+1, і Сонце, і всіх інших телеканалів у рамках поточного наповнення пакетів, та керуючись укладеними раніше договорами.