Парадна економія Зеленського

Валерій Прозапас

Пам’ятаєте, як минулого року народний улюбленець Зеленський під аплодисменти електорату відмінив парад з якимось ідіотським формулюванням типу “знайдемо, куди більш ефективно витратити кошти”?

Сьогоднішні кадри “прибирання” солдатами території віниками з листя та вичерпування калюж пляшками напередодні візиту “головнокомандувача” – це прямий наслідок того рішення, результат цілеспрямованих дій “нових ліц” з дискредитації та приниження ЗСУ і військових.

Тут не питання в факті виконання господарчих робіт, їх проводять на ППД, але цей випадок – яскрава ілюстрація загальної деградації та відкату до вже підзабутих стандартів совка, коли з людей роблять підніжну худобу.

За цей рік призупинено реформу речового та харчового забезпечення військових, знижено розміри матеріальної допомоги, а весь оборонний комплекс введено в стан кризи.

Розпочато системне переслідування знакових постатей, в клітці сидів генерал Марченко, досі за ґратами Антоненко, відкрито справу за пересування українських моряків українськими ж водами, так зване ДБР взагалі примудрилося підірвати бойову готовність Повітряних сил.

Міністр Таран розповідає про “недосяжність стандартів НАТО”, а НГШ Хомчак про “обстріли неприцільного характеру”, під їхнім паркетним керівництвом проводиться скорочення штатів бойових підрозділів.

Все військово-політичне керівництво принципово не реагує на факти гибелі бійців рядового і сержантського складу, ігнорує збільшення втрат і обстрілів, не визнає провал зрадницької ідеї з “розведеннями”, і враження, що колективно дотримується концепції “закінчення війни в голові”.

Просто їм не потрібна професійна армія з мотивованим особовим складом, вони її бояться і не розуміють.

До речі, саме через це і було зменшено вік призову, щоби “економити” на контрактниках, тримати в чорному тілі безправних призовників та втілювати подібні до цих фото “стандарти”. Це ще одна складова малоросії.

Класно зекономили на параді, ваша найвеличносте?

 

На фото: Президент Володимир Зеленський 9 липня приїде з робочим візитом у Волинську область. Зокрема, він відвідає 204-ту Севастопольську бригаду тактичної авіації, яка зараз розташована у Луцьку. Там перед візитом президента військовим наказали вигрібати воду з калюж, які утворилися внаслідок відсутності ремонту дороги.