Про причини зрадофільства

Mason Lemberg

Ключовим стовпом манямірка т.з. “зрадофілів” є те, що вони помилково вважають, що вони є кимось, що вони суб’єкти процесів. Тобто, їм би хотілося, щоб так було. Вони хочуть думати, що вони на щось впливають, що їх вважають суб’єктами процесів.

І оцей стовп манямірка підтримує цілу галактику самопридуманих фантазій.

В цій галактиці, наприклад, успішно функціонує “хвабрика порохоботів”, яка робить все, щоб його переконати і навернути в “порохоботство”.
Це при тому такі люди самі прибігають в коменти до “порохобота” (у моєму випадку – так).

Уявив собі як клієнти прибігають до менеджерів по продажах, щоб купити в них якийсь гербалайф. Ось така ключова схема “ботофабрики” в уяві т.з. “зрадофілів”.

Чи не знають ці люди, що в одного 5-го каналу (який транслює гуано) в тисячі раз більша аудиторія ніж у всіх “порохоботів”? – Знають, звичайно.

Але їм хочеться вірити, що влада воює персонально з ними, що влада намагається їх перетягнути на свою сторону, а вони не здаються. Так ніби сама влада зацікавлена в цьому патріотичному патріотові з рівнем мислення як в 6-річної дитини.

В цій галактиці, наприклад, “влада боїться Майдану і тому ставить металошукачі”.

Це при тому, що вся революційність такого патріотичного патріота закінчується за межами власного фейсбука і власної кухні. І це факт, доведений 165255 “майданами”.

Чи не знають ці люди, що коки всіх їхніх “лідерів” вже давно в руках СБУ і що всього, що боїться влада – це те, що якийсь випадковий придурок не кинув гранату в юрбу? – Знають, звичайно.

Але їм хочеться вірити, що влада їх боїться, бо вони голосно на дивані пишуть революційні коменти.

Отак і існують, перестрибуючи від одного ідола до іншого і так по колу, щиро надіючись що їх зауважать і будуть вважати кимось.

При тому не розуміючи одної простої істини – для того, щоб тебе вважали кимось треба припинити нести х-ню. Бо коли ти людям вивалюєш свій манямірок, який повний “винуватих” і алогізмів, то рано чи пізно ці люди перестануть тебе сприймати і звертати на тебе увагу, а ти перетворишся в ресурс.

З чим і вітаю “зрадофілів”. Вони остаточно перетворилися в ресурс для всіх, хто проти української влади і керувати ними простіше простого.

Автор