Пара слів про рейтинги Зе

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Із задоволенням спостерігаю як телеграм-канали, нещодавно схильні до ЗЕ, тепер пояснюють падіння рейтингу ЗЕ на 9% за місяць тим, що зелені: не посадили Порошенка, уклали Меморандум з МВФ, не відмінили мовний закон та те, що банда лоШарія б’ється з її противниками. Ну й по дрібницях – Зеленський у Хмельницькому, Велюр, “корабельна сосна”, “неякісні діти”…

Банду закінченого брехуна і хронічного ігромана лоШарія я не коментую – забагато честі. Вони з Нацкорпусом знайшли одне одного.

Щодо решти, то виходить, що рейтинг ЗЕ впав через те, що зелені так і не змогли вдатися до остаточного беззаконня, не довели таки Україну до дефолту і не поставили українську мову в умови, коли російську підтримує Москва, а українську НЕ підтримує Україна. Простіше, що зелені здають Україну не так швидко, як бажає Москва.

Так от все від початку до кінця – дурня закінчена. Повторюю те, що говорив уже 100500 разів – якби настрої в суспільстві були такі, як описують ці телеги, фронт нині проходив би не під Донецьком, а під Львовом. Нема в Україні ніякої більшості, яка спить і бачить, як їй потрапити під Москву.

Є інше – більшість інфантильна, люмпенська і жлобська, яка хоче казки, аби за неї в її країні її проблеми вирішив хтось замість неї. На настроях саме цієї більшості грали противники Порошенка – постійно критикували команду Пороха за те, що Україна не ідеальна. На цих самих настроях грають і зараз. Зеленський не створив казку і не може створити. Зеленський не зменшив тарифи. Зеленський не дав багато роботи з високими з/п. На ЗЕкоманду злі за карантин зі всіма його економічними похідними. ЗЕкоманда зараз отримує назад всі ті бумеранги, якими кидалася раніше в Порошенка.

Очевидно, рейтинг Зеленського падатиме й далі. Цього уже не уникнути. А от що далі – тема окремого допису. Повторюю те, що казав уже 1000 разів – з опонентами треба говорити. Так, не з усіма, – з тими, хто нас готовий чути, у першу чергу. Нам не треба 100% нам треба 51%. Або їх переконаємо ми, або – Москва. Третього не дано.

Автор