Про аргументацію прихильників “блокади”

Mason Lemberg

Прочитав декілька постів, які розповсюджують прихильники “блокади”…

Ну що сказати? Більш тупіших маніпуляцій важко й знайти. Вся їхня “аргументація” будується на 2 основних речах:

1) Істеричному маніпулюванні на смертях. Огидності цьому факту додає й те, що в якості відстоювачів інтересів “наших хлопців, які вмирають на фронті”, ці ублюдки, які маніпулюють на смертях, вибрали сімьйона. Від цього коробить з потрійною силою.

2) Ці всі тони текстів і маніпуляцій будуються на безапеляційному твердженні про те, що терористи отримують від нас гроші. Ні цифр (підтверджених), ні даних, нічого. Просто безапеляційність.

Шановні, незалежно, від вашої підтримки блокади чи її непідтримки ситуація є наступною:

1) перевести гроші на окуповану територію ФІЗИЧНО НЕМОЖЛИВО. Там нема українських банків, підприємства, які не перереєструвались в Україні, не платять податки в Україні, за рухом коштів яких не слідкують в Україні, гроші перевести НЕМОЖЛИВО.

2) На окупованих територіях залишились шахти ахметова. Які постачають вугілля ахметову. З цього вугілля ахметов робить електроенергію і продає її українцям і метал і продає його за кордон. Постачання вугілля з Донбасу – це ВНУТРІШНЯ ОПЕРАЦІЯ ІМПЕРІЇ АХМЕТОВА. Гроші залишаються в ахметова, а на окуповану територію потрапляють тільки зарплати шахтарів, які вони мусять зняти з карточок в Україні.

Про яке фінансування терористів ви говорите в даному випадку? Так, з-поміж шахтарів ахметов може платити терористам? Але ці всі дані зберігаються на неокупованих територіях (там де ахметов перереєструвався), їх легко перевірити. Хтось перевіряв перед тим як кричати? – Ото ж бо…

3) Також наявний факт “імпорт” українських товарів на окуповану територію. Воно то так, але як від факту перевезення продуктів залежить фінансування тероризму? Невже б раховійська померли з голоду без нашого хліба? І, зрештою, гроші від цього йдуть нам.

То про яку торгівлю з окупантами істерять ці особи?

А головне, ця вся раптова історія (на 3-му році) має в основі ствердження про громадянську війну, про те, що ми воюємо з орками, про те, що х-ло ні до чого і “ато х-ло нападе”.

Автор