Зовсім не смішно (відео)

Ігор Артюшенко

Я впевнений, що люди, які не живуть в Україні, сміються з Зеленського. З його поведінки, його висловів та, звісно, з самого факту його обрання. Наприклад, з того, що у нього інша фізіологія, ніж у Петра Порошенка, бо, мабуть, він не відносить себе до гетеросексуальних гомосапіенсів. Вони можуть сміятися з того, що 5 тис. грн — достатня заробітна платня. Або з того, як він дивно і алогічно складає слова у речення.

Можливо весело тим, хто проживає в Україні, але не відносить себе до громадян і не хоче розвитку країни.

Але якщо зрозуміти, що це наші реалії, й що перед вами на екрані керівник країни та головнокомандувач, то ситуація стає схожою на трагедію.

Так, Зеленський не призначав на високі посади кумів та військових друзів, бо у нього немає ні перших, ні других. І це звучить як жарт, бо він не хрещений та в армії не служив.

Але зовсім не смішно, що його друг дитинства і сусід по під’їзду, який навіть не мав жодного військового звання, керує Службою безпеки під час війни. Не смішно, що Генеральна прокурорка свого часу не змогла скласти тести в конкурсі на суддю, а на високих посадах опинилося тридцять кварталівців.

Не смішно, що відбувається падіння доходів, а державна скарбниця порожня. Не смішно, що за вказівкою Зеленського, яку він озвучив на всю країну на пресконференції, за ґратами знаходяться невинні люди, а він через пів року цинічно заявляє, що це не його відповідальність.

Цим фактам може радіти тільки відвертий ворог України.

Автор