«Опозиціонерів» прибуває

Валерій Прозапас

Звернули увагу, як прибуває “опозиціонерів”?

Данилюк, Рябошапка, Нефьодов, Гончарук по черзі внєзапно прозріли та критикують те, що самі викохали своїми молодимі ліцамі.

Навіть Богдан єхіднічає з найвеличніших провалів, хоча це трошки інше, він одразу йшов забезпечити повернення інвестицій своєму господарю за рахунок пограбування держави – і блискуче впорався з цим “до нового года” під прикриттям “технократів”

Чимала частина слуг-депутатів на чолі з колективним Дубінським та Богуцькою з різних полюсів верещать про дурість та некомпетентність влади, ніби самі не є нею і не проходили епохальне навчання в Трускавці.

Вже не кажучи про різних “націоналістів”, “мерів Черкас” та купи “принципових та незалежних” журналістів типу Іванова зі Скрипіним, – і важко розібрати, хто з них проходить кастинг на нового Парасюка, а хто просто відпрацьовує чергові методички.

Вишенькою на торті був виступ Зеленського проти змін до Виборчого кодексу від партії Зеленського та з погрозами Зеленського до чиновників, призначених Зеленським.

Це складна гра, навряд він сам її придумав, але рівень задумки дійсно вражає, ним управляють серйозні професіонали електорального гіпнозу.

Мати всю повноту влади, якої не було ніколи за всі часи Незалежності, привести країну до багатовимірної кризи, – і як ні в чому не бувало ігнорувати свою відповідальність та фактично бути опозиційним до самого себе.

Звичайно, це популістична гра на публіку, як і “опозиційність” тих персонажів, що призвели країну на межу катастрофи.

Але найгірше, що великий відсоток населення знову в неї повірить, чим продовжить епоху лицемірства, як завжди, собі на біду.

 

Фото © Facebook Yan Dobronosov

Автор