Тоталітарний режим завжди збочений на сексі

Тамара Горіха Зерня

Депутат від ЗаЖопи Волошин вніс до Ради законопроект про встановлення кримінальної відповідальності за публічну пропаганду відмови від народження, «чайлдфрі», а також «позашлюбних і протиприродних статевих відносин та розпусти». Як вніс, так і винесе, це не вперше.

Але тут би хотілося залізти на табуретку і виразно, з інтонацією, звернутися до дітей, які йдуть за нами. За нами, кого совок зачепив тільки краєчком, тільки передбанником концтабору, якими були садочки і школа, тільки поносними х/б колготами і холодною водою у шкільному туалеті, якою завучка змивала помаду з дівчаток. І цього, у принципі, вистачило, щоб зненавидіти на все життя. І щоб все життя гребтися руками і ногами, як укушені, тільки подалі від совка.

Я не звертаюся до тих, хто йшов перед нами, до старших людей, бо там все складно. Все таки тривалість перебування у зоні має значення, і для багатьох шкода виявилася непоправною. Я хочу сказати молодим, тим, хто розвісивши вуха, слухає про «морозиво по 20» і про «безплатні квартири всім».

Діти, тоталітарний режим завжди збочений на сексі. Вони завжди – завжди – залізуть вам у труси.

Вони писатимуть методички про частоту і тривалість статевого акту, і знайдуть спосіб перевірити.

Вони слідкуватимуть, щоб ваші руки були над ковдрою. Вони розпишуть вам, коли і скільки зачинати і народжувати, і у якій позі.

Вони заборонять аборти, позашлюбний секс, секс без зобов’язань, секс без контрацепції, вони заборонять сам секс, вони навчать вас соромитися свого тіла і вішатись від невинного поцілунку тільки тому, що кожна заборона – це вікно можливостей. Це пляшка з горлечком, яка дає безмежні можливості тому, хто контролює це горлечко і видає талончики на допуск.

Совок – імпотент, і тому отримує насолоду виключно збоченим шляхом. Це вуаєрист, це третій зайвий у вашому ліжку. Що б там не казали, совок чудово розуміє різницю між публічним і приватним та всіма силами, не зупиняючись, довбить саме у приватне, руйнуючи ваші кордони.

Тому моя вам дружня порада.
Чуєте про кримінальну відповідальність за «розпусту» – стріляйте на звук.
І не думайте, що вас мине чаша сія, що цього не може бути, просто тому, що не може бути.
Діти, у вашій Раді сидить депутат Волошин, тому не зарікайтесь.

 

Плакат СРСР, 1922 р.

Автор