Про Ляшка та “антикорупціонерів”

Mason Lemberg

Мушу визнати, що я помилявся кажучи, що люди, які називають себе антикорупціонерами, займаються фейковою боротьбою з корупцією.

Я помилявся.

Бо це не просто “фейкова боротьба з корупцією”, це банальна організована травля певних людей з протилежного табору.

Як правило, тим протилежним табором є представники влади, завжди стоять на шляху до ресурсів і з ними можна домовитися, а можна і не домовитися й тоді травити.

Але були й випадки, коли атаки самозваних “антикорупціонерів” були направлені не тільки на представників влади. Ось наприклад, рік тому ця вся гопкомпанія травила ляшка “з усіх стволів”.

… а вчора, як відомо, ляшко придбав будиночок в Конча-Заспі площею 550 кв. + 60 соток землі всього за 14 млн. грн. – то виходить по $1000 за 1 кв.м., якщо не враховувати 60 соток землі. Я не великий знавець цін на нерухомість в Конча-Заспі, але з того, що я знайшов у відкритому доступі, за 14 млн. грн там можна купити тільки 60 соток пустої землі без будинку.

Так от… але самозваним антикорупціонерам абсолютно не цікава операція ляшка, яка не те, що має ознаки корупції – від неї смердить корупцією, не кажучи вже про джерела доходів ляшка. Чому люди, які мають всі факти, щоб розкрутити антикорупційне розслідування з пруфами не роблять цього? Чому їх це не цікавить? Чому ляшко раптом перестав бути об’єктом уваги самозваних антикорупціонерів?

І тут хочеш чи не хочеш, але приходиш до висновку, що самозвані “антикорупціонери” травлять тільки тих, кого їм замовляють.
А прихильники самозваних антикорупціонерів, яких теж цей факт не зацікавив, не мають нічого спільного з бажанням побороти корупцією. Це люди, які не здатні думати самостійно, не здатні бачити очевидне, а їдять тільки те, чим їх годують.

Автор