Про “політиків”, які поїхали на інавгурацію Трампа

Mason Lemberg

Після прочитання поста Борислава Берези про те, що він полетів на інавгурацію Трампа по запрошенню республіканської партії, я нарешті зміг для себе сформувати визначення того, чим є українська політика.

Українська політика і “політики” взірця 2017 року – це український бізнес і “бізнесмени” взірця 1990-х років. Ті самі “правила”, ті самі “прікіди” і та сама шиза.

Я вже не дуже застав 90-ті, але ще добре пам’ятаю як неодмінною характеристикою кожного “бізнесмена” тих часів була візитка. А на візитці обов’язково мала бути серйозна посада, типу – Голова ради директорів Приватного підприємства “У Сергія” чи “Генеральний Президент Колективного підприємства “Біля Ставка”. В такого “бізнесмена” могли бути порвані черевики і брудні руки, але крута візитка з такою посадою мусила бути.

То саме зараз в українській політиці. Ясно, що людей з брудними руками і порваними черевиками у ВР не зустрінеш (напевно 🙂, зате там можна зустріти повно таких динозаурів родом з 90-х, з превалюванням форми над змістом. Тобто людей, які нічого собою не являють, є тупими істотами, зате прикриваються подібними “статусами”. Вони безцільно витрчають тисячі доларів на “трендові речі”, які ніколи не принесуть їм ні політичного, ні бізнесового, ні ніякого іншого зиску.

Ось і приклад Борислава Берези:

Чувак, по моїм скромним підрахункам, витрачає мінімум 10 000 баксів, заради того, щоб запостити кілька “патріотичних” постів у фейсбуку і отримати тисячу лайків.

Отримати ці лайки не роботою, не результатом для країни, чи для свого округу, а тупим піаром з фейлами.

Бо пана Березу, судячи по його квитку (North Standing – Blue –https://www.uscp.gov/…/inaugural-ceremonies-map-and-guideli…), запросила не республіканська партія, він банально купив цей квиток.

І його може придбати кожен – http://www.wikihow.com/Get-Inauguration-Tickets

Крім пана Берези на інавгурації буде ще 800 000 таких самих як він –http://www.bbc.com/russian/news-38606170 .

Їх то можна зрозуміти – вони в основному приїхали на інавгурацію свого Президента з сусіднього штату, але якого милого приперся туди Береза за $10 000?

А Вас, шановні лайкатєлі постів про те як Борислав Береза міняє вектор світової політики, я просив би дорости хоча б до того, що перестати вірити в “безпрограшні лотерєї” і навчитись задавати запитання про мету, результати і зрештою питання:

За який рахунок самопроголошений представник “Правого Сектору”, який перед виборами не вилазив з студії Інтеру і ввійшов до ВР з зарплатою 2500 грн/міс без заощаджень (http://gapp.rada.gov.ua/declview/Home/Main/18064/2013), зумів завішати весь Київ рекламою на місцевих виборах і продовжує просто так розкидатися баблом (не на армію, не на допомогу лікарням чи дітям) заради отримання тисячі лайків у фейсбуку?

Автор