Якщо пройде з ним – це буде відкриттям великого полювання

Гліб Бабіч

А 24 січня о 10:00 я піду під ДБР, на Симона Петлюри, 15. Тепло вдягнуся, візьму термос з кавою – і піду.
Там буде допит Петра Порошенка. П’ятого Президента.

Допитувати його буде структура, яка керується дзвінками з Банкової, направляється радником і членом адміністрації Януковича – Портновим, і має на посаді «зама» – його ж адвоката Бабікова. Структура, в якій називають «ушльопками» ветеранів, волонтерів, героїв України, і мене теж.

Я піду туди тому, що там будуть допитувати Президента України. Саме так – обидва слова з великої літери. Це стало особливо зрозуміло зараз. Коли ми з шаленою швидкістю падаємо в малоросію.

Я піду, бо це частина загальної атаки, і на мене теж. Тому що намагатися поставити людині в провину виконання посадових обов’язків щодо захисту інтересів України – це і проти мене теж. А склепати справу за прохід українських військових судів по своєму внутрішньому морю – це те ж саме, що звинувачувати мене за бойові дії в Кримському або Широкиному (хоча чому ні?).

Я піду туди, щоб нагадати ДБР для чого воно створене і чим має займатися на мої гроші платника податків.
Я нагадаю, що це Державне Бюро Розслідувань саме України. Не малоросії, не росії, не Зеленського, не Богдана, не Портнова, не Коломойського – України.

Я піду тому, що ходив під суди і допити до інших людей. Їм теж збирають справи з лайна і гілочок. Всупереч здоровому глузду, свідченням, документам і законам. Але це були перші ластівки.

Їм потрібен джекпот. Їм потрібна максимально масштабна фігура, і вагомий прецедент. Якщо вони зараз зможуть сфабрикувати справу на Пороха, у відкриту впарюючи оту муру, наші справи можна буде штампувати на конвеєрі.
Якщо пройде з ним – це буде відкриттям великого полювання. І ти знаєш на кого, правда?

Тому, якщо зможеш – приходь. І приєднуйся до мене.
Щоб трохи пізніше не ламати голову – чи прийде хтось, коли допитувати (або судити) буду нас.

А хто вважає, що його це не торкнеться – відкрийте словник, і освіжіть слово «прецедент».
І очі теж відкрийте.

P.S. Дякую всім, хто допоможе мені коментарем і репостом. Впевнений, нас там буде багато.

P.P.S: Панове боти, хейтери і свідки церкви “навпливовійшого”, не марнуйте часу. Бан і видалення коменту гарантую.

Автор