Вони почали щось підозрювати

Костюк Олександр

Деякі прихильники Зеленського вже відчувають, що щось йде не так. Немає ні проривів, ні покращень, ні зменшення тарифів, ні зростання пенсій. Є маніпуляції, роліки у ФБ, обіцянки та заклики «нємного потєрпєть». А ще – дірка у бюджеті, падіння промисловості, повний провал дипломатії, повзуча здача державних інтересів і “какая разніца”. Тому прихильникам Зе не залишається нічого іншого, як мотивувати своє голосування за колаборанта і нездару начебто неймовірним “розкраданням Порошенка”.

Пройшло пів-року, як Порошенко – не Президент. Узеленські риють землю, щоб нарити на нього справу. Це їх заповітна мрія. І не нарили НІЧОГО. Немає фактів ні розкрадання, ні мародерства. Немає з чим не те що йти до суду, розпочати слідство за фактом. Всі «розкрадання і мародерства» їм навішали на вуха Коломойський, який вкрав у вкладників 5,5 млрд доларів (і продовжує грабувати), його прихвосні та кремлівські боти.

Але лохи продовжують жувати цю жуйку. Бо іншого виправдання тому, що вони своїми руками перетворюють Україну на велике ОРДЛО, тому, що вони зрадили майбутнє власних дітей, у них немає.

Автор