Про інфантильні спроби пошуку друзів у мордорі

Mason Lemberg

Інфантильність суспільства помножена на мазохізм приводить до втрати інстинкту самозбереження, як наслідок, до смерті.

Йшов третій рік війни… рф обстрілювала наші міста, вивозила наші заводи, катувала наших полонених, знищувала нас економічно, експерти на центральних телеканалах розказували як треба правильно бомбардувати Україну, діти купляли ліжка у вигляді БУКів, щоб збивати пасажирські літаки….

…. а в цей час, українці продовжують розказувати “прекрасні історії” про те, що “не всі там наші вороги”.

Це просто якийсь сюр…

По-перше: Навіщо шукати ТАМ друзів? Що це взагалі таке? Що це за крайня ступінь комплексу неповноцінності?

У вас своя країна, у нас купа своїх проблем, займіться Україною, нашими проблемами, замість того, щоб займатись налагодженням відносин з невідомо ким.

По-друге: Якщо ви такий глобаліст, то шукайте багатих освічених ЦИВІЛІЗОВАНИХ друзів і налагоджуйте відносини з ними.

І по-третє: Якщо субстанція на 86% (а я думаю на всі 98%) складається з лайна, то як називається ця субстанція?

І я би це розумів, якщо б ця субстанція просто смерділа… і ви заради наукового інтересу колупались би в ній вишукуючи діаманти. Дуже умовно зрозумів би, щоправда.

Але ж тут мова йде про те, що це не просто субстанція, яка смердить, це субстанція 98 членів якої зі 100 прагне вас принизити, підкорити, знищити.

Тому мене в цій ситуації просто вбиває, коли я бачу як люди замість того, щоб захиститись від такої участі, починають порпатися в цьому…, вишукуючи тих 2-х зі 100.

Яка участь чекає на людину, яка йде з букетом ромашок свідомо заходить в камеру з озброєними вбивцями і гвалтівниками, які багато років мріяли знищити цю людину?

Хтось серйозно вважає, що зараз час/ місце/ є така необхідність в пошуку тих 2-х умовно-нормальних людей, які сидять в одній камері зі 100 вбивцями?

Хтось серйозно вважає, що в камері зі 100 вбивцями, 98 з яких постійно продукують агресію проти вас, ці 2 залишились в здоровому глузді?

Хтось серйозно вважає, що якщо зі 100 вбивць зброю видно лише в 84, то ці 16 вам ніяк не загрожують? Серйозно? Справжній і найнебезпечніший маньяк – це не той хто ходить з кулеметом в руках. Справжній це той, хто виглядає як “свій пацан”, “говорить правильні речі”, але його метою є знищити вас. І він обов’язково знищить вас!

Знищить, якщо ви на третій рік війни, не усвідомите, що ця війна йде проти вас і воюють проти вас не тупі тролі з двоголовими курками на аватарках, а професійні пропагандисти, з масками емігрантів – ведучих мураєвських телеканалів, прогнозистів смерті х-ла, адвокатів українських полонених в державі, де інституту адвокатури просто не існує і т.д.

Усвідомлення того, що нічого шукати друзів серед 98% … – це єдиний спосіб вижити.

Автор