Скабєєвський формат

Mason Lemberg

Я би не критикував зелю за розмову зі скабєєвою. Він нормально їй відповів. Можна і треба було б більш зневажливо і менш ввічливо, але загалом нормально.

Тут історія про інше.
скабєєва додзвонилася до нього на приватний мобільний номер телефону. Як правило, в багатьох людей такого рівня (та і взагалі в людей занятих) є декілька номерів телефонів, один з яких якоюсь мірою більш публічний для всіх, а інший – той, на який дзвонять тільки важливі люди, де треба піднімати телефон.

Оскільки в момент дзвінка зеля був на нараді, то очевидно йому подзвонили на той номер телефону, який він мусив піднімати.
Дзвонили також, ймовірно, з номера +7 (росія).

Що це означає?

1) що він дає свій мобільний номер (на який він відповідає за будь-яких обставин) комусь з росії, тобто веде переговори з людьми з росії, і дзвінок від них для нього є нормальним.
2) що в плані безпеки у зелі всьо просто швах, якщо його приватний номер телефону потрапляє до пропогандонів з Сцякозвіконвиливандії.

Ось такий от формат. Нормандський. буде. незабаром.


Джон Сміт

Джохара Дудаєва, лідера чеченських повстанців, непримиримого ворога Кремля, росіяни підступно знищили ракетним ударом. Ракета наводилася по сигналу супутникового телефона. Йому подзвонив російський опозиціонер (типу) Боровий, і одразу прилетіла ракета.

Зеленському ось так просто додзвонилася російська пропагандистка Скабєєва. А він підняв трубку з російським номером. І ще якийсь час потриндів, щоб його вже точно можна було запеленгувати.

Любитель країни в смартфоні підставив під удар не тільки себе, а й тих, хто був поруч із ним. Некомпетентний дилетант дав можливість ворогу обезголовити керівництво України. Ворог, що знищив літак Качинського над своєю територією, ворог, що намагався убити Порошенка і все керівництво України в парламенті, давши прибацаній Савченко зброю для цього, координувавши цей план лише через людину за одне рукостискання з путіним (Рубан-Медведчук-Путін), не скористався цією можливістю тільки тому, що зелений клоун не є непримиримим ворогом Кремля. Він не такий, як згадані вище. Його вбивати не треба. Він сам лізе ворогу в руки. Він підставляється під удар і тягне з собою Україну.

Автор