Ніякий мир Зеленський здобути не зможе

Джон Смит

Зеленський мав отримати свій урок обману зі сторони росіян.
“Никаких сроков “нормандского саммита” нет и быть не может”, – заявив путінський прес-секретар.

Ой. А як же Зеленський в звернені до народу після підписання “формули путіна” розповідав, що нарешті “було усунуто останні перепони на шляху до проведення саміту Нормандської четвірки”? Дослівна цитата. Саме так він казав.

Зеленський брехав. Ніякі останні перепони не зняті. Як тільки ти прогинаєшся під Путіна, він виставляє тобі нові умови – капітулюй, тоді зустрінемось.

Вова дуже хотів зустрітися з Путіним в якості президента. Його золота мрія – відчути себе рівнею Путіну. Щоб перед своєю бабою потім козирять: бач, за кого вийшла.
Росіяни підчепили його на цей гачок і обманули.

Ніякий мир Зеленський здобути не зможе. Росіяни відновили блокаду Азовського моря. Постійно перекривають квадрати Чорного моря для судноплавства в наші порти. Вони вбивають наших військових прицільними обстрілами.

А ми на 5 році війни обрали дурня, котрий на їх уловки ведеться.
Ну нічого, Сивохо нас захистить.


Валерій Прозапас

Попереджали ж, що не буде ніякого “формату” без передумови виконання всіх кремлівських забаганок за рахунок України.

Просто якщо раніше РФ несла повну відповідальність за окупацію, то тепер через ідіотську позицію наших “уставших пацифістів” світу нав’язана теза про “відповідальність Києва за невиконання зобов’язань”.

А наш гарант тепер скоріше викликає роздратування союзників, а не готовність допомагати захищати демократію, бо і демократія виглядає так собі, і за язик про “надо договаріваться” ніхто не тягнув.

Ще й з пасіонарними відсотками примудрився увійти в жорсткий конфлікт через недолугі спроби видати здачу національних інтересів за план деокупації.

Ніколи не чув, щоби комусь вдалося домовитись з крокодилом.

Самі себе загнали в тупік, разом з країною, коли це до них дійде, хоча, можливо, вже пізно, і одна надія на стратегічний геній Апаршина.

Карикатура © Сергій Йолкін