Про раптові прозріння “антикорупціонерів”

Рік вказуєш на непослідовність Саакашвілі, показуєш брехню у виконанні Сакварелідзе, тебе травлять, травлять.

І гоп – представник “Наші гроші” повідомляє, що, виявляється, у Грузії Міша під гаслами боротьби з корупцією тупо віджимав бізнес, а всіх, хто насмілювався на це вказувати – жортстко пресували, свобода слова була приватизована, у в’язниці покидали 300 тисяч з 4 млн!!!! (вдумайтесь у цифру), що його команда повтікала, і зараз кормиться з коштів, які повиводила на офшори.

І я бачу під цим постом лайки від представників УП, ЦПК, Транспаренсі, фонду “Відродження”. Ви гадаєте, ось це все для них стало відкриттям? Ні. Але блогерів, які вказували на відверту брехню, та лобізм приватних інтересів у виконанні Міхо і його команди під час його роботи вже в Україні, ці ж самі люди, що зараз “раптово” прозріли, весь рік травили саме за те, що зараз вони самі почали стверджувати. Гадаєте, будуть вибачення? Ні.

І ще, нешановні деякі “представники громадськості”, якщо, знаючи про те, що Міша рейдерив, і кидав за грати незгодних, наплювавши на закони, прикриваючись лютим піаром, при замовчуванні реального стану справ, і реальних мотивів, ви досі бажаєте, аби він отримав владу в Україні, досі захоплюєтесь цими методами, досі вважаєте, що рейдерство для своїх можна вважати боротьбою з корупцією, то ви їб@нуті на всю голову ідіоти.


Автор