Олігархічний зоопарк «божевільних» «тваринок»

ВВС: Андрій Богдан: у “Слузі народу” є божевільні, психічно хворі


Джон Смит

Знаєте, а мені подобається цей чувак. Треба було його обирати президентом замість клоуна. Цей хоч правду каже, а не байки про “неймовірний соціальний ліфт”, “електоральний Майдан” і “слуг народу”.

Ось, наприклад, про той сброд, про який у нас волали буцімто “вперше в Раду прийшли люди з народу”:

– В Слузі Народу є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити. – відповів він на закид депутатів СН, що ОПУ хоче перетворити їх на ручних тваринок.

– Звичайно, там різні люди. Там є люди, які раніше на базарі продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди.

Короче, “Тобто 254 людини, більшість з яких прийшли не з твого кола спілкування. Абсолютна більшість” – це біосміття типу богуцької. І ніхто не збирається слухати цих слуг.

“Якщо хтось там вийде з команди і перестане бути частиною нашої команди – мабуть, ми будемо розцінювати його ворогом”.

Ось чому цих людей, яких обрав народ, Богдан тренує скакати на одній нозі, прямо їм каже, що вони ніхто, і називає психічно хворими продавцями фруктів не з кола спілкування Богдана.

Короче, відношення до народних обранців у нього, як до худоби. Це в країні, де ПАРЛАМЕНТСЬКО-президентська форма правління виборена кров’ю. Це коли сам він – простий чиновник, за своїм рангом нижчий від будь-якого з цих обраних фотографів і продавців фруктів. При цьому він постійно каже, що вони слухають народ і хочуть діяти згідно соціології.

Все це дуже весело спостерігати, от тільки це – чиста рашка. Олігархи захопили владу, і тепер у них власний зоопарк з Госдуми, де дресовані мавпи типу Валуєва жмуть кнопочки. А реальна влада у олігарха, який здійснює її через свою підставну особу.


Alex Noinets

Я надзвичайно вдячний голові ОП Андрію Богдану за те, що він підтвердив мої здогадки про те, що в фракції Слуги Народу є психічно хворі люди.

Але тепер я хотів би знати їх імена конкретно.

Я розумію, що мені скажуть, що розголошення діагнозів недопустиме, але я на це відповім, що в розрізі політики ми маємо справу з суспільно значущою інформацією, тому ні про яку медичну тайну тут мова йти не може.

Підготуємо мабуть звернення знову на регламентний комітет ВР.

Країна має знати імена тих божевільних, які тепер представляють наші інтереси у Верховній Раді.

Автор