Торг іде лише навколо місця, де оте саме “посєрєдінє”

Джон Смит

“Просто так проводить встречу без ее тщательной подготовки мы не хотели бы… Если саммит проводить, то он должен быть самым тщательным образом подготовлен, чтобы было ясно, собираясь на этот саммит, что мы выйдем на политически важные результаты”.

Холуйські прогиби Зеленського россіяни технічно перехоплюють і прогинають ще далі, до колінно-локтьової.
“Што ти нам даш, чтоби ми с тобой встретілісь, Зєлєнскій?” – ось правильний переклад з дипломатичної мови.

Чи здатний він протистояти тискові? Ні, звичайно. Його вже прощупали, вбивши 6 наших військових під час “перемир’я”. У відповідь – сльозні прохання до путіна “повпливати на ту сторону”.

Зеленський за можливість потусуватись перед телекамерами разом з сильними світу цього зливає наші національні інтереси. Це вже відомо всім – від Трампа до Путіна. Торг іде лише навколо місця, де оте саме “посєрєдінє”. Богдан-Зеленський вже запропонували ворогу мову, історію, культуру. Вони це озвучили, а росіяни сказали: а нам мало, хаха. Давай також можливість блокувати зовнішньо-політичний курс України для анклавів і фінансування цієї чорної діри за ваш рахунок зі збереженням усіх орків на своїх місцях. Саме це Путін озвучив під час телефонних просьб Зеленського.
За це його запросять в Білий Дім і похлопають по плечу.
Такий план.

І поки у нас на носі День Незалежності, Зеленський нашу незалежність розмінює. Бо незалежність для квартального шутніка – це термос і непотрібний парад. А їх на хліб не намажеш. І якщо люмпен не зрозуміє швидко, що шутнік втече в Ізраїль, а вони потім будуть намазувать на хліб своїх дітей, нам кранти.

Автор